Veldhoven deel 1

Volle accu, volle tank, vol goede moed, pinpas op zak, en met hoge verwachtingen reed ik vanmorgen naar Veldhoven, de navigatiemadam negerend vanaf het moment dat de afslag Veldhoven in zicht kwam, en zo reed ik in één keer goed. Bij het inrijden van een parkeerbaan -aangewezen door een vriendelijk lachende jongeman- had ik het geluk dat die rij bijna helemaal vol was, en zo kon ik aan het eind van die rij de bocht om doorrijden naar bijna helemaal het begin van de volgende rij, wat mij een stuk loopwerk scheelde, als jullie het nog snappen vind ik het heel knap, want ik was ’t al halverwege kwijt, maar mijn vingers wisten nog wat ze moesten typen.
Gelukkig kunnen jullie zometeen al met een kopje koffie/thee/stevige borrel/jointje de eerste slideshow met ongeveer 50 foto’s bekijken, ik deel ze in hapklare brokken van ongeveer 6 minuten, heeft te maken met de hedendaagse concentratiespan die niet meer zo wijd is, of ligt het aan de leeftijd? Ik sloeg bij het inlopen van de grote zaal links af (zie rode pijl op het kaartje hieronder) en besloot me nu eens niet te laten afleiden, maar rij voor rij te kijken/foto’s te maken. Ging dat effe goed! Dus de foto’s beginnen bij de quilts van Rita Frizzera, ‘k heb eerst de groene wand gedaan en toen gaan zigzaggen in het grijze vlak.
plattegrond_bezoekers_2013-10
Nog een notitie voordat je gaat kijken: sommige quilts kwamen qua kleur heel slecht over met de flits aan, en zonder de flits zijn de kleuren weer erg warm. En warm was het ook in de zaal, jemig, ik zweette bijna uit mijn jeansjasje, maar uittrekken wilde ik deze niet, want ik heb een beetje flubber-bovenarmen, en we willen het wel smakelijk houden hè.

Geniet van de foto’s!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QKWILZOgs9I&w=420&h=315]

0 gedachten over “Veldhoven deel 1

 1. Truus

  Geweldig!!! Dank-je-wel voor het mee mogen genieten.
  Oh die prachtige Baltimore’s en die blauwe quilt en de libelle…..zo mooi dat je ook details laat zien.
  ‘kHeb genoten! tot de volgende ronde
  groetjes,Truus uit Drenthe

 2. marion

  heerlijk, ben gisteren ook geweest maar het is een feestje jouw foto’s te mogen bekijken

 3. Marjella

  Meid, wat ben ik toch blij met je!!
  Niet in de gelegenheid naar Veldhoven te gaan en toch een beetje mee kunnen genieten.
  Bedankt voor de prachtige foto’s. Ik verheug mij al op het vervolg.
  Nu ik toch bezig ben ook mijn complimenten voor de prachtige quilts die je maakt en de handige tips en trucs die je steeds met ons wilt delen.

 4. anneke vaes

  hoi Shirley, wat een mooie foto`s dank je wel dat je ze met ons deelt. op deze manier is net of ik er toch ben geweest.
  groetjes anneke vaes.

 5. Petra de Koster-Needham

  Dankjewel voor je foto’s, ik was niet in de gelegenheid naar Veldhoven te gaan en baalde daar behoorlijk van. Nu kan ik toch meegenieten van al het mooi’s, fijn dat je deze moeite hebt genomen.!