Quilts in de maak

Quilts die nog niet klaar zijn, ik heb er genoeg! Ooit komen ze af, ik denk aan het begin van het nieuwe jaar dat het dit jaar er wel van gaat komen. Sommigen quilts in de maak hebben -hopelijk voor even- hun bekoring verloren, en zijn om die reden blijven liggen; een enkele is qua werk erg intensief en belastend gebleken voor mijn polsen, en hier moet op een lager pitje aan gewerkt worden. En dan heb ik quilts waar ik al makend lang van wil genieten; quilts waarvan ik nog niet zeker ben van de manier van blokopbouw, zoals de ontwerpster had bedacht ligt me niet, maar hoe dan wel? Quilts in de maak die al bij de eerste paar blokken gewoon tegenvallen zitten er ook bij, weggooien is geen optie, misschien maak ik er wel kussens van, of kattenquiltjes voor het asiel. Kortom, klik op de sub menuutjes en zie de quilts die nog afgemaakt kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.