Veldhoven deel 2

Het gaat niet zo snel, ik heb (niet schrikken) 1052 foto’s gemaakt, en die moet ik stuk voor stuk bekijken, beetje knippen, sommige wegmikken, hier en daar een buikje retoucheren of een bocheltje wegknippen, en dan zet ik ze in Youtube op volgorde (youtube heeft de onaangename gewoonte om de foto’s een beetje te verplaatsen), zodat je tijdens het bekijken niet steeds moet onthouden bij welke foto die detail ook al weer bij hoorde. Jullie weten toch dat je er een pauzeknop zit bij de filmpjes, zodat je een foto op je gemak even kan bestuderen, wel zo fijn. Dit kost tijd, en dan gaat Youtube de foto’s tot een filmpje plakken,en dit kost ongeveer 1 uur! Later zet ik de foto’s wel in Flickr, zodat je ze ook in detail heel groot kan bekijken als je dit wilt.

Hier deel 2 van de wedstrijdquilts, de blauwe quilt waarmee we beginnen liet zich lastig op de foto zetten, verlegen type, maar toch wilde ik jullie de details niet onthouden, de quilt lijkt opeens wit, maar dat mag de pret niet drukken. Ook hier zitten weer mooie foto’s van een Baltimore, gemaakt door mevr. Gea Gutker, een lieve mevrouw die later ook nog in beeld komt bij een volgend filmpje. Ze genoot van al haar quilts zo mooi op een rij, en ze was niet de enige!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=e6Z65SN5BW0&w=420&h=315]

0 gedachten over “Veldhoven deel 2

 1. wilma oud

  Wat ben je toch een lieve schat. Nu kan ik alles zittend op mijn stoel nog eens rustig opnieuw bekijken en ik stuur het door naar mijn zus in Uruguay en die geniet er ook nog eens van. Slaap lekker straks. Groetjes Wilma

 2. Anita deR

  Dank je wel Shirley voor deze prachtige impressie. Wat een werk heb je er toch aan, maar het is dan ook extra genieten, als je niet heen bent geweest.
  Dikke knuffel voor al het werk.

 3. anneke vaes

  oooo wat zijn ze mooi en wat ontzettend lief dat we ze door jou inzet kunnen en mogen zien.
  heel erg bedankt. dikke knuffel anneke vaes.

 4. Mieke49

  Hoi Shirley,
  Een dikke knuffel voor al het werk wat jij gedaan hebt.
  gelukkig voor ons dat jij weer opgeknapt was.
  liefs van Mieke uit Maarssen

 5. Truus

  Heerlijk weer genieten!!! Dank-je-wel voor het vele werk!
  De sampler aan het eind links van de Baltimore,doet me denken aan mijn eerste quilt heeeeel lang geleden-ergens halverwege de jaren 80.
  gezellige dag en succes met het vervolg
  groetjes,Truus uit Drenthe