En ademt u maar weer door

Ik heb voor het slapen gaan iets in de instellingen bij reactie-schrijven aangepast, als het goed is hoeven jullie niet steeds alle info in te vullen, nu duimen dat ik geen bagger en anonieme rare reacties ga krijgen.
Photobucket

Eerst even de 2 fibermailkaarten showen die ik had gemaakt voor de jarigen van een lijst, ze hebben ze  ontvangen.
Photobucket
ik wilde niet teveel op de stof doen, omdat ik deze al van zichzelf zo mooi vond, door mijn moeder geverfd, dus heb ik het bij freemotion quilting gelaten, en een beetje puff paint.

Dinsdagavond bee in Heerle, en Miranda en ik waren weer van de partij; de quilt voor de weeskinderen in Tibet kon ik veilig afleveren,
Photobucket
(met dank aan Miranda voor de foto) ze waren allemaal tevreden over het eindresultaat, Gelukkig maar, want uithalen was geen optie ;-).
Hij hangt nu op de designwall van Janny in de winkel, tot de quilt van de andere groep klaar is, en dan kunnen ze opgestuurd worden.
Photobucket
Mijn huisjes had ik meegenomen om te showen, en niet om aan te werken, ik had de DPtjes mee. Is ook wel beter werk om te doen, het viel denk ik wel op dat ik meer praatjes had dan anders, omdat ik niet zo hoefde op te letten; verstand op nul en blik op oneindig, en maar beppen, het was erg gezellig, vond ik.
Photobucket
Ook om te zien waar de andere meisjes weer mee bezig waren! Lorene liet ongegeneerd haar doos zien aan wie het maar wilde zien, ze is heel erg georganiseerd, zo legde ze uit. Elk project waar ze aan werkt, heeft een eigen doos, met aan de zijkant de naam van het project, en tegen de binnenkant van het transparante deksel zit het voorbeeld aangeplakt.
Photobucket
En Saskia had voor haar huisjes een mooie sorteersysteem gemaakt, ze zat samen met haar moeder aan de huizenbouw. Zo kan het dus ook, dacht ik, en ik zag mijn tassen vol lapjes voor projecten op mijn netvlies. Tijdens de duur van het maken van het huizen project begon ik met 1 keurige tas of bak, toen alles in ziplockzakjes gesorteerd, en ben het spoor nu bijna helemaal bijster met 3 tassen en bijna alles door elkaar gegooid in de ziplockzakjes. Je kan veel leren van een bee, als je maar oplet, en je moet er vooral open voor staan.

Het duimquiltwerk vorderde bij de dames die de cursus volgen bij Ilse de Beer, je kan al echt verbetering zien in het quiltwerk, en het tempo ligt al wat hoger; naast mij werd er ook veel minder gemopperd dan 2 weken geleden,toen ik ook naast Ria zat.
PhotobucketPhotobucket
Bij thuiskomst plakte ik mijn spullen weer tegen de designwall aan in de woonkamer (om het hoekje, uit het zicht), aaah, de DPtjes beginnen echt al ergens op te lijken.

0 gedachten over “En ademt u maar weer door

 1. Else

  Yes het werk, en als er bagger komt DELETEN!! Zo te zien wat het erg gezellig, wat word je dresden mooi weet je al wat voor rondje erop komt? Fijne dag verder, knuffel Else

 2. Klaske

  Ziet er leuk uit daar bij jullie op de bee, grappig hé hoe iedereen z’n spullen op een andere manier sorteert..Ik geloof niet dat ik zo georganiseert ben, zo met die doosjes, ik ben ook meer een ziplockzakje mens;-))
  Maar uhhh, ik moet alle info nog invullen hoor!Maar geeft niet, 1 letter en mijn pc weet zomaar wat er ingevuld moet worden, dus 3 klikken en ik kan een reactie plaatsen;-))
  (Maar het duurt nog steeds even voordat ie verschijnt zeker?)

 3. Inge Slaats

  Het is nog hetzelfde als de vorige keer bij het reageren, maar het ging al gemakkelijk. Bij het intikken van de eerste letter verschijnt nl. al datgene wat je in wilt vullen, alleen onder het betreffende balk. Klik je daarop, staat het huppetee goed in het balkje.
  Leuk blogje weer over een supergezellige bee, Handig al die foto’s bij elkaar, je ziet alles in één oogopslag. Ik hou er van. Mooie quilt heb je gemaakt voor Tibet.

  Groetjes,
  Inge

 4. Renske

  Het ziet er weer gezellig uit. Ik ben ook een dozenmens. Zo is het snel opgeruimd. Het enige wat je hoeft te doen is de klep dicht. Voor de huisjes heb ik trouwens 3 dozen. Eentje geknipte onderdelen en 2 doosjes met stof wat nog geknipt moet worden en rondom mijn stoel ligt ook nog stof om geknipt te worden. Wat klaar is, ligt in in mijn tekenatelier op de kast. Je tibetquilt is prachtig geworden. Leuk dat hij op de designwal hangt.

 5. marion

  wat een leuke foto’s van de bee, ik zou het hier vol met dozen kunnen zetten denk ik…..bloos

 6. Hilde

  Je huisjes stralen tegen die donkere achtergrondstof. En je blog is inderdaad heel snugger geworden, met 1 letter weet ie zelf wat er zal volgen, kon alles maar zo makkelijk zijn…

 7. Ines

  Leuk die doosjes, heb ik ook voor mijn huisjes, het ziet er weer gezellig uit.
  Het duimquilten heb ik nog nooi gedaan, moet het nog eens gaan leren.
  Verder moet ik alles nog invullen bij jou, maar ja, er zijn ergere dingen.

  Groetjes
  Ines

 8. Yvonne aka sommeke

  Niet verder prutsen Shirley, ’t ligt vast aan weblog en komt wel goed … ooit!
  Voor mij was er dus geen verbetering 🙁
  Gezellige bee, leuke foto’s van bezige meisjes, dat beppen horen we natuurlijk niet!

 9. Hermie

  leuke kaarten heb je gemaakt en wat een gezellige bee.
  Zelf ben ik in het bezit van het prototype duimquiltring van Ted, een zilveren uitvoering die ze had laten maken bij een juwelier.Ik ben er heel zuinig op en kan er heerlijk mee quilten, echt een aanrader

 10. Hermie

  Wat een leuke kaarten heb je gemaakt en de bee straalt ook gezelligheid uit. Ik ga straks ook weer naar onze wekelijkse bee.Heerlijk.
  Het duimquilten vind ik ook fijn om te doen, ik heb het prototype van een van de eerste zilveren die ze heeft laten maken bij een jwelier en ik ben er heel zuinig op.

 11. Ineke Hulzebos

  Heel leuk, de kaarten. Wat lijkt het mij gezellig, met zovelen lekker beppen en handwerken, heerlijk. Duim quilten lijkt me erg moeilijk, maar ja, oefening baart kunst.
  Groetjes, Ineke