Verwondering

Nu dat ik mijn tijd anders moet invullen kijk ik veel op internet, zie prachtige quilts voorbij komen zoals deze log cabin met wel hele mooie borders, adembenemend mooie naaldkunstwerken op de blog van Di van Niekerk , kleurrijke inspiraties op de blog van LuAnn, en soms kom ik pure luchtverplaatsingen tegen, kan ook lekker zijn.
 photo IMG_2816_zps2a67531c.jpg
Ik verbaas me (zachtjes uitgedrukt) af en toe over de manier waarop sommige schrijvers de lezers benadert, alsof het domme kleutertjes zijn, de minachting druipt er vaak van af, bah. Eentje vindt zichzelf zo geweldig dat ik blij ben dat er geen geuroverdracht via internet kan plaatsvinden, want (onterechte) eigen roem stinkt, sprak zij ietwat vilein.

Met dank aan deze website is het me gelukt om pagina’s aan mijn blogmenu toe te voegen, zie onder de foto bovenaan. Ik heb er al links gezet naar foto albums van diverse quilttentoonstellingen waar ik dus foto’s heb gemaakt. Ook ben ik bezig mijn UFO’s (quilts die nog niet klaar zijn) op een rijtje te zetten, elke quilt in de maak krijgt een eigen sub-pagina. Ach ja, het houd me bezig.

Gistermorgen liep ik de trap af, maakte de draai op het overloopje tussen de trappen, en keek de oude slaapkamer van Evelien in en zag iets wat niet klopte aan een quilt op het bed, ik liep terug de trap op en jawel, goed gezien, 2 delen van een pinwheel rechts onder zijn verkeerd gedraaid.
 photo IMG_6898_zps0962bbb7.jpg
Dat dit mij eerder niet is opgevallen vind ik zo bizar, zelfs niet toen ze nog los lagen zoals in deze blog te zien is, grappig he? Heerlijk, dit maakt zo’n quilt one of a kind!

7 gedachten over “Verwondering

 1. Truus

  Als je het niet had gezegd,was het me niet opgevallen.
  Mooi he het zijdeborduren-ben er helemaal weg van.Als ik me niet vergis,heb jij daarin lessen gevolgd?
  Sterkte en beterschap.
  groetjes,Truus uit Drenthe

 2. wilma oud

  Ja, nu je het zegt, zie ik het ook. Gek hè dat je het nu pas ziet. Ja, op internet kun je vele uren doorbrengen en ik probeer nu in het nieuwe jaar toch meer tijd aan mijn lapjes te geven, dus ik ga niet naar die leuke pagina’s van jou kijken. Ben ik zo weer 2 uur verder. Maar wel bedankt hoor. En beterschap hè. Groetjes Wilma

 3. sonja martens

  bedankt voor de nieuwe ideeen Shirley,
  efkes razend druk hier
  zal nog wel een aantal maandjes duren .vandaar de stilte op de lijst
  hopelijk geneest je pols goed

  grtjs
  sonja m

 4. hermie

  Super wat zul je gelachen hebben toen je het foutje ontdekte.lekkef surfen op internet, toch ergens goed voor, die verplichte rust.

 5. christine

  Prachtig, die fout in je quilt en inderdaad toen ze uitlagen op de vloer waren ze ook al mis.
  Raar dat niemand dat gezien heeft. Zoals je zegt is het geen ramp, niemand heeft zo’n quilt. (lol)
  Bedankt voor die link naar die logcabin, hij is inderdaad prachtig. Zoek maar verder naar mooie dingen, ik geniet mee. Bedankt en spoedig herstel
  Groetjes
  Christine

 6. Lida

  Nu daar kan iedereen zich dan over blijven verwonderen! Had het echt niet gezien, blijft een heerlijke quilt!
  Groetjes
  Lida

Reacties zijn gesloten.