My home or Yours

In juni 2013 maakte ik kennis met de quilt My Home or Yours, ontworpen door Lynette Anderson ( klik hier voor het kooppatroon), ik zag enkele affe blokjes op een bee bij Dorry toen ik toen in haar winkeltje hielp, en was verkocht.
IMG_1675Het maken van de stitcheries en appliquaties vond ik super leuk werk, lekker makkelijk om mee te nemen als werkje op de bee,  en een jaar later (pauze vanwege polsblessure) had ik ze alle 12 af. De foto’s zijn klein, maar als je op de bovenste klikt, kom je in mijn album en kan je ze allemaal zien en vergroten.
IMG_1751 IMG_1752 IMG_1753 IMG_1754 IMG_1755 IMG_1756 IMG_1757 IMG_1758 IMG_1759 IMG_1760 IMG_1761 IMG_1762
Helemaal weg ben ik van de versie van Lydia, die een beetje afwijkt van het origineel ontwerp door het donkergroene randje rond de stitchery blokjes, dit brengt wat rust in de drukte.
IMG_8050
maar het paperpiecen van de stofjes rondom viel me tegen, het was te rommelig naar mijn zin, en ik moest teveel foefelen om het passend te maken. Nu zit ik nog altijd te wachten op inspiratie om er iets anders rond te verzinnen, want het is te mooi om zo te laten hangen.

IMG_1504

3 gedachten over “My home or Yours

 1. Wilma oud

  dit is een hele andere stijl dan we normaal van jou zien. ik ben hier helemaal weg van. Zelf heb ik ook via een BOM 9 stitcherien gemaakt en ik moest zelf met stofjes aan de slag en ik heb er een 6 puntige ster om de stitcherie gemaakt en dan is dat een blok en kun je altijd nog verder zien of je er sashings of een randje omheen doet. het is maar een idee hoor. Succes en vele groetjes van Wilma

 2. Michelle

  Wat een leuke sticheries! Zeker te mooi om niet af te maken. Geen haast hebben en de inspiratie zal wel komen. Daar ben ik van overtuigd, gezien je vaardigheden. En een simpelere rand van een mooie streepjesstof of klein bloemetje omlijst met een donkere sashing kan ook erg mooi zijn en is een fractie van het werk in vergelijk met paperpiecing.

 3. Truus

  Ben ook weg van Lynette en heb ook een paar boeken van haar.Voor de bruiloft van onze oudste zoon heb ik een paar van haar patroontjes gecombineerd en zo een quilt gemaakt.
  Bij deze blokken zou je log cabin randen kunnen maken.Ben benieuwd hoe je het gaat afmaken.
  Succes!
  groetjes,Truus uit Drenthe

Reacties zijn gesloten.