veel beter/much better

Ik vond mijn eigen uitleg terug in een oude blog (klik in rechter kolom onder Categorieën op Antiek Quilt) en toen kreeg ik 3 sterren af zonder gefoeter of gepuf. I found my own tutorial on how to make these stars in a blog (look to the right on my weblog, look under Categorieën for Antieke Quilt, and click on it ), and made 3 stars in no-time and without the foul language. en zo ziet het er op mijn designwall uit, mooi he? My designwall right now:

not bad, not bad at all.

0 gedachten over “veel beter/much better

  1. miranda sol

    Nou meid, het ziet er al geweldig mooi uit….nu doorgaan hoor, vooral nu je de oplossing voor je witje gevonden heb. Ik zou ook er de brui aan gegeven hebben, toen je merkte dat het niet echt lekker quiltte. Fijn dat je weer verder gaat. Hugs from Virginia

  2. Wilma

    Prachtig!!! Ik ben ook nog met de sterren bezig. Heb er pas 3 af. Maar ik geef niet op ga rustig verder en krijg het ook wel af…