oeps

Na een stief uurtje zwoegen op de naaimachine met het nodige gevloek gemopper, streek ik eindelijk het laatste naadje plat en constateerde ik tevreden dat ik geen b-cupje had, zelfs geen a-cup! Maar toen viel mijn oog op het totaal plaatje, wat een vierkant had moeten zijn was nu pijlvormig, wel symetrisch, maar niet zoals het hoort. Grrr. Ik troost mezelf met de gedachte dat ik niet de enige ben die deze sterren moet maken, zoals Yvonne , Gerda, Elfride , Joke, Erna , Dorine en Balsemien (om er maar een paar te noemen) of al verder zijn dus het overleefd hebben, zoals Miranda en Jeannet en dat er zelfs mensen zijn die het probleem omzeilen ☺ ook een manier. Kijk maar op de blog van Renate of Susi

After an hour of sewing, struggling and fuckerdyfucking my way to the finish, I was quite content when I ironed the seams; no b-cup or even an a-cup, but a nice flat star. Gone was my good humor when I noticed the square not beeing square at all. Still 28 to go, but I know I’m not alone in this struggle. Like Miranda (she’s even finished the next row, so it is possible) Gerda , Yvonne , Jeannet , Joke , Erna , Dorine and Balsemien and there are many more working in this antique quilt. Some solved the problem another way, as you can see on the blog of Renate or Susi (scrol down a bit)

0 gedachten over “oeps

 1. AdrieJ.

  ahgr!!! Ik voel met je mee! 😉 Ik heb ooit eens zo’n ster moeten maken en kreeg er (bijna) een sik van! ;(
  Wat een (rot)blok, maar wel mooi. Ik ben er niet aan begonnen, maar vindt het wel mooi om al die verschillende Antiekjes te zien vorderen.

 2. Yvonne aka sommeke

  Oh nee!
  Waarom denk je dat ik zo gek werd op Renate’s idee? Zij heeft de sterren vervangen door hexagonbloemen en ik was direct verliefd. (Heb nog maar 4 bloemekes af ….)

 3. miranda sol

  Nu heb ik echt verstand op nul gezet en zolang mogelijk doorgezwoegd. Al viel het me zwaar dat ik er nog vier moest maken, en allemaal met het handje ja, toen ik dacht klaar te wezen. Heb dit vrij snel erna toch maar gedaan en viel het allemaal achteraf gezien toch nog mee. De volgende rand is echt a peace of cake. Je zult het wel merken. Ik vond het zelfs jammer dat deze afwaren……het ging net zo lekker! Dus als ik(slecht een goed jaar aan het quilten) dit voor elkaar krijg…..moet jij als toppertje onder de quilters dit toch zeker kunnen….ik heb er alle vertrouwen in dat ook bij jou deze sterrentjes zo gepiept zijn. Groetjes uit het koude Virginia