Stug doorgaan

Op de bee bij Angela (donderdagmiddag) waren we met ons drietjes, ik ging stug door met zat lekker te naaien aan de DPtjes, terwijl de AQ van Miranda steeds meer steekjes kreeg en ook steeds dichter bij mijn naaimachine kwam; dochterlief van Angela kwam nog binnen stuiteren, en was zo lief om een foto van ons te maken. Achter ons zie je de tuinmannen aan de koffie zitten, ja, nog meer tuinmannen, en nee, ook hier geen schotjes van strakke kontjes, sorry dames en heren.
IMG_6736Photobucket
Angela was weer bezig met een Camelot blok; weer een hele mooie, ze alleen nu nog uitpuzzelen welk lapje in het midden gaat komen.
PhotobucketIMG_6747Photobucket
De angel zit altijd aan het eind hè, wat komt er in het midden, goh, waar heb ik dat nog meer gehoord? Angela liet ook haar Bargello even zien, heel mooi is-ie, hij komt tegen een muur te hangen; dat zal wel een indruk maken.

Thuis gekomen heb ik snel mijn blokken tegen de muur aan geplakt, oho het wordt nog wel wat met mij!
IMG_6748
Ik heb genoeg voor 4 blokken breed, elk blok is 30 cm, met sashings er tussen en rondom wordt hij groot genoeg voor op bed.  En nee, ik weet het nog steeds niet wat er bij de DPtjes in het midden gaat komen, maar zodra ze allemaal op de designwall zitten, dan ga ik knopen doorhakken.

Evelien heeft een meidenavond hier, ze lopen af en aan, sauna in, sauna uit, en hebben geen behoefte aan anderen in de woonkamer, dus zal ik zo met een royaal armgebaar mijn werktafel hier boven leeg schuiven,
Photobucket
en dan kan de Lotus er staan, om aan een huisje verder te gaan klussen, want de teller is op 35 blijven staan, we gaat stug door.

En dat dachten Zipje en Zopje ook, toen Zipje met een springmuis was aan komen lopen,
PhotobucketIMG_6762
en deze zich tussen de hortensia’s verstopte. Er werd flink wat gepord en geduwd tussen de takken
Photobucket
tot ik het opjagen niet meer kon aanzien en de katten weghaalde, toen kreeg het muisje de kans om weg te springen, je zag ze balen (zie foto hierboven, zo zien balende katten er uit). Ik heb er ook een filmpje van gemaakt,
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=yz3yofuWN_4]

omdat het Zipje zijn muis was, deed Zopje niet mee met de jacht, pas toen Zipje zich later terug trok om een verse muis te vangen, ging Zopje actief op zoek naar de muis tussen de hortensia’s. Hier kan je de andere filmpjes bekijken die ik heb gemaakt. Het is jammer dat  net op dat moment heel veel verkeer vanuit de stad voorbij reed, veel herrie. Maar je hoort op de achtergrond de eksters roepen, dat zij die muis best wel lusten als Zipje hem niet blieft.

0 gedachten over “Stug doorgaan

 1. mieke

  Die Z&Z toch, zijn ze buiten, mogen ze niet spelen zoals ze zelf willen !
  De DP’s zien er goed uit en de Bargello is ook heel apart.
  grtjs en fijne paasdagen.

 2. PetraM

  Wat gezellig jullie bee en wat laat je mooie wip’s zien en die bargello die is zeker errug mooi.
  En dan Zipje en Zopje wat een prachtig stel is het toch.