Love Entwined tutorial

Ik heb een tutorial op papier gezet waarin ik uitleg geef over hoe je de ring van de LE die rond het kompas komt met freezer papier kan voorbereiden, en ook hoe je deze ring op het kompas kan naaien met de naaimachine, zonder af te moeten spelden.
Afbeelding 3 Afbeelding 11
Het is helaas wel in het Engels, omdat het een Engelstalige dame was die mij om uitleg vroeg. Wie er niet uitkomt vanwege problemen met taal, geef een gil, dan vertaal ik het wel voor je.

Klik hier Making the ring Nu duimen dat deze link werkt.

I made an English tutorial of how to make the ring of the compass of the LE, using freezer paper, glue and a sewingmachine! No pins needed. Click on the red link above. Let’s hope this link works.

0 gedachten over “Love Entwined tutorial

    1. zipjezopjeShirley

      Jitske ik denk niet dat iedereen het op deze manier doet. De meesten doen het met de hand zonder om te strijken, of wel om strijken maar niet vastplakken. Voor zover ik weet doen een handjevol de ring op de cirkel naaiend met de naaimachine, alles vast speldend. Ik heb het om gestreken, vastgeplakt en verder met de hand vast genaaid, ik zat duidelijk in de “alles met de hand doen” fase. 🙂

  1. Auckje

    En daar kom je nu pas mee! Jeetje, had ik dat geweten, dan zag die cirkel van mij er een stuk netter uit! Toch bedankt, wellicht voor een volgende cirkel. Groet, Auckje