Heb je haar weer

Met d'r quilt, en weer dezelfde mierenzoete quilt. Oké, maar hij is klaar, en ik zal morgen wel wat anders laten zien. Ik kreeg gezelschap van Zopje, die de laatste dagen vreselijk aanhalerig is, hij zou het liefst de hele dag op schoot willen liggen, mits ik stil zou zitten; fat chance, ik en stilzitten. Ja, hooguit 2 uur, als ik naar detectives kijk, of zoals gisteren naar een opgenomen Greys' Anatomy, waarbij Cally bij een auto ongeluk door de voorruit vliegt, hoogzwanger op de ER en OK belandt, en hallucineert bij het leven; opeens kunnen alle chirurgen en assistenten zingen. Nobody knows where you might end up….aah, ik hield het niet droog. De acteurs zongen het allemaal zelf, knap hoor.

En de quilt ook niet, want toen ik haar op de foto had gezet voordat ze in de wasmachine ging (stel je voor dat er iets mis zou gaan, dan had ik in ieder geval een troostfoto),Photobucket en hup de droger in met de 2 tennisballen (lekker luchtig opkloppen), belande ze bij Beer op bed. Tja, ik vind deze jaren 30-stofjes quilt een zij.

Photobucket lief he. Photobucket en een detailfotoPhotobucket Wat een lekkere antieke look. Bij wie deze quilt uiteindelijk op bed komt weet ik niet, voor wie het koud heeft en er eentje op bed bij wilt trekken, voor logeetjes op luchtbed, en in de tussentijd voor de show over de ballustrade hierboven, wie zal het zeggen.

De stofjes zijn gekocht bij Birdblocks en ik zag in de nieuwsbrief van  Quiltshop Leur dat ze de Aunt Grace serie van Kaufman verkoopt (dezelfde die Merel verkoopt?). Ik zal morgen eens kijken of het dezelfde zijn als waar ik naar op zoek ben, want dan kan ik misschien wat bijkopen voor mijn antiekje. Hierin gebruik ik een oudere serie, dus niet die van Judy R., die in de Pinwheel quilt is gebruikt.

Nog een leuk weetje: Grey's Anatomy's Cally -oftewel Sara Ramirez – hoor je hier ook zingen, geweldig.

nog eentje met Sara, ik vind de tekst ook wel heel mooi

0 gedachten over “Heb je haar weer

  1. marion

    nog een grey’s fan hier……en persoonlijk een fan van callie. Geweldige rol……… De combinatie met glee vond ik geweldig. Ook van die serie ben ik fan….dus een toppertje glee anatomy

  2. Marga

    Ben helemaal verliefd op deze quilt, wat een beauty. Vind je het heel erg als ik aan je vraag voor de maten? Bij “de Sampler” in Haarlem verkopen ze ook de jaren dertig stofjes. Kan er geen genoeg van krijgen.

    Groetjes,
    Marga♥