1 Klaar, nog 3 te gaan

De prairy points zitten allemaal vast op de pinwheel quilt, en vanavond heb ik ze al aan 1 zijde naar buiten geslagen, en de achterkantstof naar binnen omgeslagen vast gestikt. Ik had tevoren de tussenvulling en achterkantstof gelijk met de top gesneden, en met het opstikken van de prairy points heb ik een iets bredere naad genomen dan een kwart inch: voetje breed van de gewone naaivoet.Photobucket Het ziet er mooi uit, de hoeken is een beetje pielwerk, de naadjes in de punten heb ik een beetje schuin af moeten knippen om de bulk aan stof te verminderen. Om deze reden heb ik ook de vulling op de naad ook weg geknipt, een geduldwerkje, want je moet oppassen dat je niet in de stof knipt. Leuke achterkantstof ook, die had ik al jaaaaren in de kast liggen.

Hieronder nogmaals de foto's, maar dan als slideshow met tekst

Vanmiddag was de bee bij Julie, die afgelopen zondag jarig was geweest, en ze werd gruwelijk verwend met bloemen, witte lapjes, 'n fles Engelse slasaus, en een gezonde natuurthee-pakket. We hebben er een gezellige kletsmiddag van gemaakt, waarbij alleen de handjes van Miranda en Julie wapperden, Angela en ik trainden onze kaakspieren, wat ook moet gebeuren.

Photobucket

0 gedachten over “1 Klaar, nog 3 te gaan

  1. Heleen

    Wil ik toch net vandaag ook mijn pinewheel weer eens uit de hoek vissen en met de prairie points verder gaan! Die van mij wordt wel iets kleiner en ook zojn de prairiepoints niet aan het eind. Maar door jouw krijg ik weer extrac inspiratie!!! Bedankt.