Wat krijgen we nou?

Photobucket Loop ik de trap af vanmiddag, zie ik dat de kippen belaagd worden, oooh,je moet ook overal op letten zeg. Het is een van mijn favoriete quilts, deze kippenquilt van Maggie Walker. Photobucket Vanavond heb ik de top van a Tale of Two Kitties afgemaakt, (als je op de link klikt, kan je het patroon downloaden, de stof moet je dan nog wel kopen)Photobucket het was even uitkienen met de punten in het midden, maar ik ben tevreden. Nog even achterkantstof uitzoeken, ik heb nog wel wat liggen, en dan kan hij gesandwiched worden, maar niet morgen.

Photobucket

Want morgen is mijn ventje jarig, 52 jaar wordt hij dan!  Morgen moet er gewerkt worden, en naar school gegaan, dus de cadeautjes krijgt hij pas als de kinderen uit school thuis zijn. Alleen zo jammer dat Evelien er niet bij is, ze viert met haar huisgenoten Koninginnendag in Amsterdam, en dat begint al de avond tevoren. Maar gelukkig komt ze zondag thuis, ik vraag me alleen af of de pinwheels quilt maandag dan nog hier op haar bed ligt, of in haar huis in Amsterdam.

0 gedachten over “Wat krijgen we nou?

 1. Elly L

  Allereerst gefeliceerd met je mannetje.
  Gelukkig zit er een kat achter de kippen aan en geen vos.
  Oh en de tale of two kitties, hij is prachtig. Bij mij ligt wel alles gesneden, maar verder …….

 2. Renske

  Alvast gefeliciteerd met de verjaardag van je man. Leuke quilts trouwens. Leuk dat van de katten. Goed weekend toegewenst.

 3. PetraM

  Alsnog gefeliciteerd met je DH ik hoop dat jullie een hele leuke verjaardag hebben gehad en bedankt voor je reactie op mijn blog. Jij hebt ook een erg leuke blog ik kom zeker nog eens langs. Trouwens die kat aan de kippen geweldig leuk en beide quilts prachtig.