Groene vingers

Maandagmiddag was het gras aan de beurt om aangepakt te worden, maar voordat ik de maaier erbij haalde ging ik eerst aan de slag met de graskantjes knipper, Fay kwam er gezellig bijzitten.
IMG_0290
Sherlock wilde geaaid worden en ging er lekker voor liggen
IMG_0291
Wat een kroelkont is het toch
IMG_0292
Nog meer kantjes die geknipt moesten worden, en ook de in de borders groeiende grassen en onkruiden moesten er aan geloven, en om mijn rug te sparen pakte ik het knielbankje er bij,
IMG_0293
Het krijgt weer vorm
IMG_0294
De katten lopen regelmatig langs om te kijken wat ik allemaal aan het sjouwen ben
IMG_0295
Hier doen ze net of ze niet geïnteresseerd zijn

IMG_0300
Zoveel gras dat tussen alle planten groeit,
IMG_0298
en ook de vinca major kent geen grenzen, ik heb heel wat uitgetrokken
IMG_0305
Nadat ik het grasveld had schoongeharkt kon ik er met de maaier over, wow, wat een verschil
IMG_0301
Ik was bijna drie uur zoet geweest met “ik ga even grasmaaien”, en niet alleen de tuin was er van opgeknapt, ik ook, zo zag ik in de spiegel van de wc
IMG_0302
super kapsel, niks meer aan doen ☺️
Tijdens tv kijken plukte ik een beestje uit mijn haar die ik net had platgedrukt, denkend dat het een zaadje of zoiets was, want eerder zag ik al kleine zwarte zaadjes in mijn hand nadat ik ermee door mijn haar was gegaan. Dat krijg je als je je hoofd tussen de planten steekt om ook nog even die ene pol gras eruit te trekken die net buiten handbereik zat. Ik voelde mijn buikspieren wel de volgende morgen 😅 

3 gedachten over “Groene vingers

  1. Truus

    Goed bezig geweest en genoeg beweging gehad om nu een dag te haken of patchen.
    Rustig weekend
    groetjes, Truus uit Drenthe

  2. Rita

    Je bent lekker bezig geweest in de tuin. Zo te zien bloeit er nog het nodige. Mijn tuin ziet er ook nog goed uit voor de tijd van het jaar. Er moeten nog bollen geplant worden maar de grond is nog te warm zegt mijn tuinman. (Ik kan het helaas niet meer zelf). Die grannies zijn leuk. Misschien een idee om ook maar eens wat restanten weg te werken. Lieve groet Rita

Reacties zijn gesloten.