Foto’s van Alkmaar deel 1

De quilt tentoonstelling van het Quiltersgilde is morgen pas ten einde, ik schaam me diep dat ik nu al al een deel van de foto’s heb geplaatst, gelukkig was het op een laat tijdstip, zodat de meesten al op een oor lagen.  Morgen komen ze in beeld en nou ga ik dus helemaal los! Ik heb zo genoten van al het moois, en heb -met de vele dames die niet konden komen in gedachten- veel foto’s gemaakt, ook wat close-ups, en bij bijna allemaal veel quilts staan de namen van de maaksters in beeld. Soms werd ik afgeleid door een bekende dame die me aansprak, en dan stuiterde ik de verkeerde kant op, of vergat gewoon een sectie, zoals de mini quiltjes, daar wilde ik dus close-upjes van maken en die ben ik dus vergeten.  Alle foto’s maak ik als slideshow in Youtube in drie delen, in lekkere hapklare brokken van 150 foto’s per keer.  Genieten maar! Hier deel 1

Wil je het beeld groter krijgen, maar weet je niet meer hoe het moet? Druk eerst op play (de rode pijl in het midden van het filmpje). Ga met je muis over het filmpje en klik  dan onder in het youtube schermpje op dat vierkantje dat alleen maar uit hoekstukjes bestaat; als je er met de cursor van de muis overheen gaat krijg je volledig scherm te zien. En wil je daarna weer klein beeld, dan druk je op de esc knop op je toetsenbord.

0 gedachten over “Foto’s van Alkmaar deel 1

 1. wilma oud

  Wat ben je toch een enorme grote lieve schat, dat je dit voor ons ,thuisblijvers doet. Heel veel dank en ik geniet ervan. Groetjes Wilma

 2. Truus

  Kan het youtubefilmpje niet zien!!! Jammer,wat kan ik nou verkeerd doen?
  Fijn dat je zo genoten hebt.Het was te ver hier vandaan.
  gezellige dag
  groetjes,Truus uit Drenthe

  1. mieke

   Ik zie het ook niet.
   Vanochtend alles aangeklikt, wat er maar aan te klikken viel..
   Nu nog steeds noppes !?!??!
   grtjs Mieke

 3. Quilt Quebbel

  Hallo,
  Leuk dat je zo hebt genoten van de ATT te Alkmaar. En foto’s laten zien als de tentoonstelling nog loopt, vind ik niet erg. Worden er misschien nog mensen nieuwsgierig om ook te gaan kijken. En ik, ik ben wel nieuwsgierig naar de foto’s !!!!
  Maar je tekst staat bij mij doorgestreept en geen foto en/of filmpje te zien.
  Dus kijk ik morgen nog maar eens.
  Groet van Maria.