Foto’s Alkmaar deel 1, 2 en 3

Dat was gisteravond schrikken, zo tegen mijn principes in, want ik wil geen party-pooper zijn. Maar hier zijn ze dan,  de kans is klein dat er nou nog mensen naar de ATT van het Quiltersgilde in Alkmaar gaan, en ga ik dus helemaal los!

Ik heb zo genoten van al het moois, dikke complimenten hoor, ook aan de organisatie, want de quilts hingen prachtig, op een enkele quilt na die vast behoorlijk uit de kreukels uit de doos kwamen na transport, zonde, maar met het dichtbij bekijken van zo’n kreukelzone zag je toch de schoonheid en de kwaliteiten van de maakster!  Ik heb -met de gedachte aan de vele dames die niet konden komen- veel foto’s gemaakt, ook wat close-ups, en bij bijna allemaal veel quilts staan de namen van de maaksters in beeld.

Ook maak ik foto’s voor mezelf, want na het bekijken van al dat moois krijg ik na een uur of twee al last van een overdosering, en dan neem ik niet meer zo veel op als ik zou willen. Bij het terug zien van de foto’s heb ik een “ooh, heb ik die ook gezien?” moment, kan je nagaan. Soms werd ik afgeleid door een bekende die me aansprak, en dan stuiterde ik na afloop van het praatje de verkeerde kant op, of vergat gewoon een sectie, zoals de mini quiltjes, daar wilde ik dus close-upjes van maken en die ben ik dus vergeten. Alle foto’s heb ik als slideshow in Youtube in drie delen van ongeveer 10 minuten lang aangemaakt, in lekkere hapklare brokken van 150 foto’s per keer. Genieten maar!

Wil je het beeld groter krijgen, maar weet je niet meer hoe het moet? Druk eerst op play (de rode pijl in het midden van het filmpje). Ga met je muis over het filmpje (want dan zie je pas de icoontjes onder in het youtube-beeldschermpje) en klik dan op dat vierkantje dat alleen maar uit hoekstukjes bestaat; als je er met de cursor van de muis overheen gaat krijg je de tekst “volledig scherm” te zien. En wil je daarna weer klein beeld, dan druk je op de esc knop op je toetsenbord.
deel 1
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=HG–zmD7NVA&w=420&h=315]
deel 2
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Y_uv7SHeLkg&w=420&h=315]
en deel 3
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=aTjhH28CjJc&w=420&h=315]

0 gedachten over “Foto’s Alkmaar deel 1, 2 en 3

  1. Dineke

    Oooh, voor die foto’s kom ik later nog even terug, nu straks eerst naar mijn schoonmoeder, en het kijkt niet lekker rustig met 1 oog op de klok.