Yes, hij is af!

Vanmorgen in alle vroegte zat ik al achter de naaimachine, flying geese te maken voor rand nummer 2, terwijl ik op de alarmcentrale-boys zat te wachten, die voor de jaarlijkse controle langs zouden komen. Toen ze er 2 uur na de geplande afspraak nog niet waren, begon ik me toch wel een beetje boos te maken, want met zulk mooi weer had ik graag ook een boswandeling willen maken, maar voordat ik de centrale belde met de vraag waar ze bleven, checkte ik toch voor de zekerheid mijn agenda. Oeps, er stond niks ingepland op dinsdag, maar wel op woensdag, aaargh, morgen weer vroeg opstaan! Toen rij 2 er keurig tegenaan zat, Photobucket heb ik de stokken uit de garage gehaald, de dappere stappers aangetrokken, en heb een heerlijk uurtje stevig doorgelopen; wat ruikt dat toch lekker, in een nog vochtig bos, alleen eng dat ik eerst door een laan van door processierupsen aangetaste bomen moest! Ik heb er een foto van gemaakt en deze doorgestuurd naar de gemeente, (speciale app op m’n mobieltje), ik moest er wel doorheen, omdat ik halverwege het laantje pas in de gaten kreeg wat er met de wel erg kale bomen aan de hand waren, ik heb nog nooit zo hard doorgelopen!

Toen ik thuis zat uit te puffen, zag ik dat we bezoek hadden
IMG_8573.1 Photobucket IMG_8567
hij kijkt zo lekker brutaal naar binnen 🙂 , Zipje, die onder de parasol lag, vond het maar niks, maar wist dat hij er toch niets aan kon doen, en keek niet eens op toen het eekhoorntje met een grote sprong tussen de planten verdween.
Photobucket
Voor de bee van vanavond had ik alle flying geese blokjes voorbereid, zodat ik ze lekker aan elkaar kon naaien tot nog 2 borders, en daar heb ik ze dus ook afgemaakt, klokslag 10 uur was de top klaar! Er werd getrakteerd op kersenvlaai, mmm, zo is het wel vol te houden 🙂
Photobucket Photobucket
Bianca haar weaver fever quilt zien, die ze tijdens een cursus van 2005 was begonnen, en ipv doorquilten heeft ze hem geknoopt, wat een erg leuk effect gaf; hij doet nu dienst als bankquilt, en hij voelde ook heerlijk knuffelig aan. En toen de bee ten eind was, was haar flying geese quiltje voor tegen de muur ook doorgequilt, in de ditch gedaan met de naaimachine.
Photobucket
Els was bezig met 2 placemats door te quilten,
IMG_8581 IMG_8582
en Lorene had haar applicatietop af, naam van de quilt ben ik weer vergeten, mea culpa.
IMG_8579 Photobucket
Prachtig allemaal.
En ik, helemaal happy met de affe huizentop, wow wat is-ie goed gelukt! Ik heb alleen de bovenste border nog niet geperst, na het vastnaaien op de top.
Photobucket
En nu oppassen dat ik niet in een gat val 😉

0 gedachten over “Yes, hij is af!

 1. Anita - Vlijtige Handjes

  Ja hij is prachtig geworden. Het verbaasd me steeds weer wat verschillende stoffen voor een effect kunnen geven. Nu eerst dat zwarte gat maar vullen vandaag. 🙂
  Groetjes Anita

 2. sylvia

  Je huisjesquilt is geweldig: ik hou van huisjes….grijns….
  nu lekker een rustig momentje om em door te pitten…..heb jij die eigenlijk wel?? Misschien vandaag als je wacht op je alarm-mannen………uh, nee, eerst dubbelen, natuurlijk!
  Veel plezier met het afmaken van je bjoetie, groetjes, Sylvia

 3. sylvia

  Je huisjesquilt is geweldig: ik hou van huisjes….grijns….
  nu lekker een rustig momentje om em door te pitten…..heb jij die eigenlijk wel?? Misschien vandaag als je wacht op je alarm-mannen………uh, nee, eerst dubbelen, natuurlijk!
  Veel plezier met het afmaken van je bjoetie, groetjes, Sylvia

 4. Henny

  Wat is hij mooi!
  Mocht je echt in dat gat vallen? Mail even dan stuur ik je rood en witte lapjes, wat mij betreft wordt hij precies hetzelfde!

 5. Rose-Anne

  Dat gat waar je eventueel in valt zal wel met stofjes gevuld zijn…. Dus gegarandeerd een zachte landing 😉 . Je huisjes zijn prachtig geworden. Rose-Anne

 6. Willeke

  Het is weer genieten bij jou!
  Omdat ik vrolijk wordt van je blog, met al je gekke verhalen (alsof ik erbij ben!) en prachtige quilts;
  krijg je morgen een sunshine award van mij!

  hartelijke groetjes!

 7. Ineke

  Ik had toch een reactie hier geplaatst? In ieder geval, ik vind je top geweldig mooi!!
  Groetjes, Ineke

 8. Hermie

  Gelukkig keek je eerst in je agenda, maar nu heb je mooi de flying geese af en wat is hij ontzettend mooi geworden, die komt ook op mijn WIM lijst te staan.
  De weaver feaver staat daar ook nog stteds op, ik zie hem hier nu weer en hij is heel erg mooi.
  de andere dames hebben ook leuke projecten gemaakt

 9. Renske

  Hij is werkelijk mooi geworden. Ben je er nu al uit hoe de bies/rand/band wordt? Wit met rood of rood of alleen wit?
  Spannend hoor wat het uiteindelijk gaat worden.