Wie heeft er zin?

Om op 28 januari naar Laag Zunthem te komen? Waar? Nou, vlak bij Zwolle (heb het zelf ook moeten opzoeken)

Anne Claudine heeft voor die dag een bee georganiseerd, en tot nu toe heeft ze maar 14 aanmeldingen. In eerste instantie was deze bee georganiseerd voor de leden van onze quiltlijst, maar helaas komt deze datum niet veel mensen goed uit, jammer jammer. Vandaar dus mijn oproep, en vooral: zegt het voort!! Tegen een geringe betaling zit je de hele dag -van 10 tot 16.00 – in een grote ruimte, onder de pannen, en kan je ook nog ’s morgens meedoen met een workshop, gegeven door Lies Bos. Alleen al daarvoor zou je toch komen?! Ik heb deze quiltster al vele malen ontmoet, en haar werk bewonderd, geweldig wat een kennis heeft ze in huis, en ze kan het ook zo prettig over brengen.

Er komen nog meer bloggers, zoals oa.: Henny; Hermie; Margreet; Margeeth; Jacqueline;  dus leuk om in het echt eens te zien, en er is een potluck; iedereen neemt een kleine hoeveelheid aan lekkers mee voor de lunch, voor iedereen om een beetje van te proeven. Vele beetjes vullen een maag, en geloof me, er is altijd meer dan genoeg om een kantine vol bouwvakkers te voeden! Mag ook wel, want volgens mij doet meer dan de helft van de aanwezigen ook mee aan de huizenbouw In dat kader wordt er ook een lapjesruil georganiseerd,zodat er lekker veel variatie in je quilt komt.

Klik met rechts en openen in een nieuw venster op: Laag Zunthem bee  voor meer info, het e-mail adres van Anne Claudine staat daar ook in.

Ik kom dus ook, ‘k heb er wel 2 uur rijden voor over,  deze bee’s zijn altijd zo leuk!  Misschien dat ik al 2 man in de auto heb, er passen dan nog 2 magere of 1 stevige dame bij, dus heb je een (gratis) lift nodig, en zit je tussen Roosendaal en Laag Zunthum, geef dan maar een gil. En anders rijden we met 2 auto’s, ook een optie. Ik neem de digi mee, (naast een handquiltwerkje, alleen daarom al zou je komen, om mij met de hand te kunnen zien werken, een unicum!) en ga ook lekker veel foto’s maken.

Wie komt er ook?? Oooh gezellig!

En als het moet, passen er veel meer mensen in 1 auto, beetje warm en lastig met rijden, maar het past [youtube http://www.youtube.com/watch?v=96vkzu5Ivc0]

En anders nemen we toch de trein?[youtube http://www.youtube.com/watch?v=eDHi73cWr_M]

0 gedachten over “Wie heeft er zin?

 1. Shirley Jacobs

  Reageren schijnt lastig te zijn momenteel, grr.
  Kijk rechts en klik op die dromerige foto van mij, dan kan je mij een e-mail sturen. Ben je geab. om mijn berichten (helemaal rechts boven), dan kan je ook op die melding in je e-mailbox reageren door op beantwoorden te klikken.

 2. Jenni

  Jammer genoeg moet ik altijd ’s zaterdagsochtends werken anders had het me heel erg gezellig geleken…..(maar weet niet of ik het alsnog gedurfd zou hebben *Ü* ) Ik wens jou in ieder geval een heel fijne zaterdag toe!

 3. Heleen

  Laag Zuthem is het zonder n. Het is vlakbij mij in de buurt. Mocht ik zondag de vloer klaar hebben (heb er nog een hard hoofd in) dan wil ik wel van de party zijn. Dus ik hoop dat er ook een last minute opgave mogelijk is! Lijkt me super om je eens live te zien!