Uitslag Give Away

Begin deze week schreef ik over deze give away en de reden waarom, en heerlijk, wat een reacties, niet alleen vanwege de gedeelde blijdschap van de voorspoedig verlopen verhuizing van mijn weblog, maar ook vanwege de kans om de mooie door mijn moeder geverfde lapjes te kunnen winnen; een pakketje felle strookjes en een pakketje groene en bruine strookjes.
Photobucket
Jaaah, 2 pakketjes, dus 2 winnaars, ik dacht: “Kom.’k doe ‘es gek!”.

Ik heb alle namen van de reacties in de hoge hoed gestopt, ook die van vandaag, en heb daarna de volgende 2 namen uit de hoge hoed getoverd, de een krijgt het bonte pakketje, en de andere de bruin met groene pakketje.  Whaaah, waarom heb ik altijd zoveel woorden nodig om iets uit te leggen?

Photobucket Mien B, weblogloos en facebookloos, maar dus niet kansloos, gelukkig.
en
Photobucket Klaske van de flupkes en blomkes of zoiets, he nee Shirley, wel even goed kijken wat er staat: Blomkes en Flinterkes. 

De dames mogen kiezen welke smaak ze willen, en dan horen/lezen jullie het later wel. Het was mij een waar genoegen, beste lezers, en ik hoop dat mijn blog ook een waar genoegen mag blijven, de tijd zal het leren.

0 gedachten over “Uitslag Give Away

  1. Klaske

    Wauw super!!! Dank je wel Shirley!! Nou je snapt dat ik dan voor het bonte pakketje ga hé!!
    Die ga ik gebruiken in de bloggersquilt! Fijn weekend