Heb je zin?

Van de week reed ik vrij gedachteloos (niets is mij vreemd) van de stad af naar huis, toen ik bij de stoplichten achter een geel autootje stil stond. Een klein dingetje, felgeel, omdat je hem anders niet ziet, denk ik, en ik hoopte dat degene achter het stuur (langharig, maar dat zegt niks) net zo fel reageerde met zijn gaspedaal. En dat deed-ie, en dat zou ik ook doen, met zo’n sticker op de achterruit geplakt, nee, niet te lezen vanaf hier hè?
IMG_1074
“ZIN IN SEKS?”, stond daar met koeieletters te lezen. Nou…… nu je het toch vraagt….
Ik heb er een foto van gemaakt met mijn mobieltje, maar helaas is hij niet scherp geworden. Als je de mensen achter je zo’n vraag stelt, dan moeten ze wel de kans krijgen de bestuurder uit te kunnen checken, eer ze ja of nee kunnen zeggen, toch? Zo’n sticker zet je wel aan het denken, wie plakt zoiets op zijn achterruit, een student, een vrijgezel, een man die cool wilde doen in de ogen van zijn tienerkinderen, of een man die wilde voorkomen dat zijn vrouw met zijn auto ging rijden, en sinds de kleur al niet afdoende was (haar keuze), misschien dat de stikker werkte….

Het is weer eens wat anders dan een “baby aan boord” sticker, hoewel, van het een kan vaak het ander komen, misschien was dat het doel wel, maar dan is de zwaarte van het voet op de gaspedaal niet zo handig, of ze had wel zin in het een, maar niet in het ander, en besefte dat de voorbehoedsmiddelen thuis op waren… Waar een gedachteloos ritje naar huis tot een slapeloze nacht kan leiden…

0 gedachten over “Heb je zin?

 1. Lida

  Dat is wel een heel gedurfd antwoord van Ines, maar ik zou ook hebben gevraagd hoe het bij haar of hem zat! Grijns! Weer even bijgelezen en wat ben je druk met ruimen en wat een gave poezenbeesten worden dat, veekl plezier met je steekjes, groetjes
  Lida

 2. Merel

  pfoe, even dacht ik dat jij persoonlijk mijn Google reader had volgespamd 😉 maar gelukkig zie ik allemaal dubbele berichten, nu ik 3 versies van zipje en zopje blogjes volg, hi hi.
  Maar er kunnen er dus 1 of 2 uit nu? Je lijkt het hier wel naar je zin te hebben. Hoewel er nog wel een beresaaie grijsgroene rand zichtbaar is, LOL
  Groetjes, Merel

 3. marijke

  Nou het is er in ieder geval wel een die je aan het denken zet… geef mij toch maar de sticker baby on board!
  groetjes Marijke