Twee vooruit, een achteruit

Ik was heerlijk aan het naaien geweest, had eerder al 2 banen af die ik aan de Artesian quilt wilde naaien, tot ik zag dat ik bij eentje de flying geese de verkeerde kant op had laten vliegen, dus uithalen maar. En vanavond op de bee heb ik ze lekker weer tot een rij gestikt, en toen het tijd was om in te pakken en naar huis te gaan, had ik de rijtjes aan de top, ik ben nu op de helft.

Hij hangt een beetje scheef en vervormd, ik had hem gewoon hatseflats tegen de designwall aan geplakt, normaal ga ik op een krukje staan zodat ik er goed bij kan, maar daar had ik nu even zin in; heen en weer lopen om het krukje te halen en dan weer terug te zetten, het is laat en ik moet eigenlijk slapen, maar ik wilde nog even snel een blogje schrijven.

 

Op de bee was het een gezellige boel, iedereen was druk bezig, iemand had amandelstaaf meegenomen, en er stonden schaaltjes met kruidnoten en chocolaatjes op tafel, oei ik groei. Nee hoor, ik heb er niks van genomen, ik had genoeg afleiding aan mijn blokken naaien. En wat te denken van de poppen, er waren nog meer klaar, en hier hangen ze, er zijn er al meer af, maar die zijn nog thuis bij de deelnemers die er vanavond niet waren. Er moeten in totaal 16 poppetjes komen, 4 hoog en 4 breed.

boven de blokken van de andere groep.Mijn poppetjes hebben nog geen gezichtje, ik dacht dat ik er vanavond wel aan toe zou komen, maar nee, ik was mijn garen en zulks vergeten, dus zijn ze weer mee terug naar huis gekomen.

Het patroon van de poppenquilt komt van het boek: Making quilts for children, door Elaine Hammond.

 

Op de bee zat een dame met een kiwiplant thuis, die heel veel vruchten had geleverd, en ze had een grote tas vol, en we mochten allemaal een zakje vullen. Ik heb bij thuiskomst lekker gesmuld van deze zoete mini-kiwi’s, echt lekker!