Tibet update

En dan gaat het niet over het land, maar over de quilt, die wij dames van de bee maken voor een weeshuis in Tibet. De bee in Heerle was weer gezellig, met kletsen, showen, hulpgeroep (een dame moest haar huiswerk voor duimquiltles voor de volgende dag af hebben, dat is volgens mij nachtwerk geworden), en noest doorwerken aan de huisjes, op een dak na heb ik er 2 af gekregen. Wilma heeft van de Tibet quilt thuis de blokjes aan elkaar gezet, en ik heb er vandaag een rand rondom op gestikt, en kwam er na het strijken achter dat er leer in verwerkt was; de schoentjes van een poppetje voelen nu heel hard aan, net echt.
Photobucket
Foto volgt zo, ik heb even ruzie met mijn tabbladen van iMac, of moet ik zeggen, over de tabbladen die er niet meer zijn. Heb vast weer ergens op geklikt, de sneltoets cmd T werkt niet, krijg alleen maar een ‘bloeng’ te horen. oioioi, vooruitgang is niet altijd een verbetering. (is opgelost, ik heb alle lopende pagina’s geforceerd afgesloten mbv een help-optie in Finder)

Gisteren zag ik een reclame op tv die op het lijf van ondergetekende geschreven leek te zijn, gezien mijn wandelavontuur in de bossen van Loon op Zand, 2 weken geleden. je ziet in de reclame een vrouw uit de struiken komen, het voetpad op, en dan de route van haar navigerende mobieltje in de hand volgend. Zo liep ik dus ook in Loon op Zand, alleen bleef ik wel op de paden.

0 gedachten over “Tibet update

  1. mieke

    Kleindochter zat bij mij op schoot en zei meteen : “Oooohhh die is leuk ”
    Hij is inderdaad heel leuk.