sterretjes

Het zinde me gisteren niet hoe die ene ster in elkaar zat, en ik kon het ook niet uitstaan dat het inzetten van de hoeken -machinaal- niet ging zoals ik wilde, maar tegen middernacht kreeg ik een ingeving en stikte toen zonder problemen achter elkaar een ster met lichte stukjes . Wat ik eerst verkeerd deed, was met het blik op de verkeerde kant van het blok werken, ik zag niet goed waar de naald moest stoppen. Even though the making of the star went well, it still didn’t go as smooth as I wanted it to go. And then it struck me: if I put the stars on top and the white piece below, I could see when to stop! The point is you must stop exactly in between the 2 pieces before pivoting!

Download antique_stars.doc  

Met het in te stikken lapje onderop ging alles goed, ik deed nog geen kwartier over 1 blokje. En net toen ik hardop zei dat het lekker ging, zat er weer een naadje scheef of een hoekje echt niet mooi.Photobucket

Photobucket Morgen zet ik deze hoeken aan het middenblok vast, daarvoor wil ik scherp zijn -omdat ik op een heleboel hoekjes moet letten-, en daarna kan ik de applicaties er op zetten die links en rechts van de sterren moeten komen. Photobucket            Evelien komt mijn kamer in om haar kunstwerkjes te laten zien, zonder hulpmiddelen gelakt en aan beide handen even mooi.

0 gedachten over “sterretjes

 1. Guute

  Chapeau hoor, Shirley. ’t Is wel een precisiewerkje met de machine. ‘k Heb het vroeger ook al gedaan en ook heel veel moeten uithalen. Succes met de overige sterren.

 2. Evy

  Hij wordt moooooi!
  Super de kleuren die je gekozen hebt en heel dapper, ingezette hoekjes met de machine. Ik volg het met spanning :))

 3. Miet

  wow super mooi is het geworden !!! ik weet niet of ik het met de machine aandurf :o)