Spannend!

Oooh ik sta momenteel op de eerste plaats met 65 stemmen! Maar de dag is nog jong in Canada, en de stembussen sluiten pas maandagochtend 7 of 8 uur Nederlandse tijd (in Canada om middernacht zondag, maar wij lopen dan nog iets van 7-8 uur achter).

Dus als je nog niet heb gestemd op mij, ga dan gauw naar deze site , scroll naar beneden en stem op de quilt Witchcraft. PhotobucketNiet iedereen is in staat om alle foto's te zien van de wedstrijdquilts, Evelien ziet ze maar tot de T op haar laptop, jammer.  Witchcraft is echt een blitse quilt, vind ik en velen meet mij, een eyecatcher die ik jaren geleden heb gemaakt op een workshop bij Fee Bricknell, leuk is-ie he. En lekker opgepimpt met spinnen, katten, glinstersteentjes, glinstergaren en een enkele vleermuis, zoals goed te zien is op de quilt van Mirjam.

Photobucketdie 2 blokken kleiner is dan mijn eerstePhotobucketen hoe meer ik naar deze quilts kijk, hoe meer zin ik er in krijg om er nog eentje te maken!PhotobucketZopje hoor je niet klagen, hij vindt alles goed, zolang hij maar mag helpen om de quilt plat te liggen, want dat is mijn geheime wapen.

0 gedachten over “Spannend!

 1. Inge Slaats

  Hè, ik was er de hele tijd niet en had het alsmaar te druk om naar de lijst te gaan en ook hier lezen kwam er niet van, maar gelukkig ben ik nog op tijd en heb ik gestemd!
  Shirley, je staat hartstikke bovenaan en ik weet het zeker, jij gaat dit winnen. Gaaf! Het is gewoon ook de leukste quilt, lekker spooky!
  Fijn weekend!

  Inge

 2. Els

  Ik zag dat je nog steeds bovenaan staat:):) Succes ik hoop dat je no 1 blijft, ik hoor het morgen wel…

 3. Else

  Hoi Shirley, nou mijn stem zit er ook bij! Leuk thema, wij zaten vrijdagavond in Brielle te eten toen er een halloween optocht voorbij kwam geweldig om te zien al die heksjes en skeletten (lol) kheb een leuke maar vermoeiende beurs gehad, en ja de kraam van de man met de kantjes bandjes en knoopjes staat er nog steeds ook ik heb weer gescoord! fijne dag, knuffel Else

 4. Quibi

  Ik vind je quilt zò leuk, dat ik ook mijn stem heb uitgebracht. Ben benieuwd of en wat je wint.

  Groetjes, Yvonne

 5. Mieke

  Ik heb ook op jou gestemd Shirley, ik vind hem heel leuk en heb wel zin om hem ook te maken. Bestaat er ergens een patroontje van?
  Groetjes en hopelijk win je!!

 6. Merel

  twee stemmen van mij, van de werk pc en de thuis pc 🙂 je staat nu strak bovenaan met 21 %, met nr 2 op 11%, dus dat lijkt een overwinning te worden! Succes, Merel

 7. Leintje

  Spannend! Ik zal zo even voor je gaan stemmen! Enne, mocht je naar Zwartsluis willen komen dan is een lunchpakket niet nodig hoor, want ik heb wel van alles in de winkel (ook WW verantwoord),of haal het dan. Links en rechts een warme bakker, dus wat wil je nog meer!

  Groet, leintje

 8. Lida

  Nu ik denk dat ik je echt mag feliciteren!! Het is nu maandag 2 uur en je hebt zo’n ruime voorsprong dat kan niet meer stuk!! Dus meid van harte en veel plezier met je prijs!! Groetjes
  Lida