Dank u Sinterklaaah..uuuuuh

 
Jipppiieeeee ik heb gewonnen! Het was een spannende nacht, niet wetend of de nummer 2 een blik stemmers zou opentrekken terwijl ik sliep, had gekund he. Maar ik heb gewonnen dankzij jullie allemaal, en nu maar wachten op mijn prijs van de FatQuarterShop het zou een FQ-bundel van de Halloweenserie zijn, maar daarmee bedoelen ze toch niet alle 31 FQ's? Nou, er is maar 1 manier om daar achter te komen, geduldig wachten. (een andere manier is vragen, maar dat staat niet echt beleefd, vind ik).

HalloweenNight-bundle-450Noticed Americans are paying a visit to my blog: for the first time I won the weekly themed quilt contest, and it was very nerve wrecking going to sleep knowing the girls on the other side of the big ocean were wide awake, and not knowing how many would be voting for the 'Whoo loves halloween' quilt, though to be quite honest I wouldn't have be too surprised if she had won, that's such a beautifull quilt too. Yip, too, because mine is IRL such fun to look at.

Vanmorgen heb ik kippensoep gemaakt, op de ouderwetse manier van kip in water laten gaar pruttelen met kruiden, en na het ontbenen enzo kip in stukjes terug in de pan, en toen heb ik aan de bijna 2½ liter soep 1 pakje Chineese kippensoep mix van Honig geroerd. En het smaakte ouderwets lekker, zoals mijn moeder hem maakt. Ultiem bewijs was toen Suzanne om half 4 thuis kwam en zei: "Heee, het ruikt hier naar oma en opa's huis, lekker", en ook de kom soep ging er vrolijk in. Evelien had al een halve liter mee naar A'dam genomen om in te vriezen,en oja, haar tentamen over gynaecologie ging wel goed, over 4 weken weet ze of ze het gehaald heeft.

Als jullie op mijn designwall kijken zien jullie waarom ik nu al in 5 decemberstemming begin te komen,dat komt dus door dat quiltje -die ik voor iemand maak Knipogende emoticon  haar initialen zijn MW- plus de halve kilozak kruidnootjes die beneden naast de koffiezetter staat.

PhotobucketIk ben heel blij met het resultaat tot nu toe, ik maak de mutsjes anders, de baard is langer (mag ze zelf bijknippen indien gewenst), en de versiersels hoop ik er dinsdag op te kunnen zetten, op de bee. De andere blokjes op de designwall blijven me kietelen, maar niet hard genoeg om af te maken, nog niet.

Hieronder een printje van nummer 2 en 1 van afgelopen wedstrijd, ik vond nr 2 ook wel heel mooi.

PhotobucketPhotobucket

0 gedachten over “Dank u Sinterklaaah..uuuuuh

 1. Renske

  Gefeliciteerd! Wat leuk voor je dat je gewonnen hebt. Leuke prijs ook.

  Wat hangt de zwarte kat leuk in de quilt. Leuk de sinterklaas/pieten-quilt.

 2. Elly L

  Natuurlijk was nummer 2 ook mooi, maar wij zijn nu eenmaal chaufinisten (schrijf je dat eigenlijk zo).
  daar wees je natuurlijk niet op, maar ik let daar wel op. Prachtig die kat die daar op je designwall hangt.
  groetjes Elly

 3. conny ten berge

  Ik was jammer genoeg te laat om te stemmen, maar gelukkig heb je gewonnen, proficiat met je prijs!