Wedstrijd

Gisteren zag ik op de site van Quiltinggallery dat er een wedstrijd met thema Halloween van start ging, en daar had ik wel oren naar, want ik heb 2 leuke heksenquilts gemaakt ooit, en met eentje doe ik nu mee.

Dus hop snel over naar deze pagina

en PRETTY PLEASE stem op de mijne, Witchcraft heet hij. Op de lijst de 2e van onder, maar bij de stemmen sta ik al op een gedeelde 2e plaats. En wie weet deel ik met jullie met de winst.

Photobucket

De quilt hieronder heb ik in 2006 voor mijn nichtje gemaakt,Photobucket niet wetend dat ze een spinnenfobie hadPhotobucket  Zopje vond het al een heerlijke quilt toen hij nog in de maak wasPhotobucket

0 gedachten over “Wedstrijd

 1. Gert

  Ik gebruik Firefox en Safari op mijn laptop, alleen zie ik in geen van beiden een “circular button” waarop ik kan klikken…??? Ik doe mijn best om er uit te komen en natuurlijk op je te stemmen.

 2. miranda sol

  He Shirley, ook mijn stem heb je! Enne je staat op een gedeelde eerste plaats volgens mij! Nu ja je staat niet bovenaan, maar 2de volgens het programma…..knuffel

 3. Adrie Jansen

  Mijn stem heb je ook gekregen, Shirley! Hij is zo ontzettend leuk, heel anders dan de gebruikelijke heksen en pompoen quilts!
  succes!

 4. Johanna Zweden

  Ik heb op je gestemd, je staat boven aan op het moment. Ik hoop dat je net zoveel geluk hebt als toen ik mee deed.
  Het is een schitterend quilt, en wat een schitterende poes hebben jullie, wat is hij/zij mooi diep zwart
  Ben meteen even gezellig door je webje heen gegaan, want jou kenden ik nog niet, en dat is dan het leuke dat als iemand op je eigen website komt, meteen weer een anderen wereld opengaat, met nieuwe leuke ideeën.
  Fijn weekeinden groetjes Joke

 5. marina

  mijn stem heb je alvast ook ! en yes, je staat aan de leiding ! ik duim alvast voor je dat het zo blijft !

 6. linda Cuvelier

  Oke. Heb gestemd. Op dit ogenvlik plaats 6:(
  Meedoen is belangrijker dan winner. ( Al is winnen ook plezant hé!!)
  Kustgroetjes,
  Linda