Nieuwkerke vervolg

Bij binnenkomst had Miranda onze tuinstoelen al aan tafel geschoven, en zaten we gezellig tegen over elkaar, zo konden we elkaar in de gaten houden.PhotobucketBerna zag ik voor het eerst in het wild rondlopen (ik kende haar alleen van haar weblog) en zij mij, ik weet niet of ze erg geschrokken was van me, maar zij viel mij reuze mee ☺ gezellig leuk mens ook. Wat een activiteit aan tafel, heel goed gezelschap.

Ik heb oa aan de rood-witte quilt gewerkt en hij is klaargekomen! Mijn moeder wilde hem weggeven (verloten of zo) en dus gaat hij naar een goed doel, een weeshuis in Mongolie. De zus van Ingrid zamelt vrolijke quilts ed in om het weeshuis aldaar op te vrolijken, nou, dat gaat met deze wel lukken.

We genoten de eerste avond van de pot-luck, alwaar ik het te druk had met eten om ook nog foto's te maken, maar die zal ik vast van iemand anders krijgen. Gelukkig moesten af en toe de beentjes gestrekt worden, de maagjes gevuld en de darmpjes/blaasjes geleegd, anders zouden we een vierkante derrière krijgen.

Na een korte nacht zaten we weer vroeg in de eetzaal, waar we allemaal naast ons bord een cadeautje vonden van de aanwezige quiltwinkel Birdblocks, Merel zal er zelf ook vast over schrijven op haar blog. Ze had de mooiste garens mee,Photobucket met dank aan Miet voor deze foto- en ook heerlijke stoffen waar ik natuurlijk even wat van moest scoren, junkie die ik ben. Onder de FQ's liggen staaltjes 'tafelzeil', geplastificeerde lapjes dus. Photobucket Er werd daarna gewerkt, gekletst, gelachen, gegeten en gedronken, en 's middags kwam het zoete buffet en werd er nog meer gegeten. Oboy, wat lekker allemaal. Miranda mocht de pot advocaat van Marleen leeglepelen,Photobucketze was daarna zo zoet en nog vrolijker. 

Photobucketach wat, als je maar lol hebt, toch? Ik heb het bij 1 glaasje advocaat gehouden, om mijn moeder genante momenten te besparen (ik word vreselijk dubbelzinnig als ik boven mijn theewater ben).

Morgen komt de rest van het verhaal.

0 gedachten over “Nieuwkerke vervolg

 1. Jantine Urban

  Mmmm, zet een stel quiltende dames bij elkaar en het wordt altijd gezellig! Dat zie je wel aan de foto’s. De rood witte quilt is ook prachtig geworden!

 2. miranda sol

  aaahhhh, wat hadden we het heerlijk! Vandaag weer niks gedaan op quiltgebied, behalve lapjes gewassen. En alles is hier weer gepoetst en gewassen….op naar een quiltdagje! Knuffelkes

 3. Elly L

  ha ha ik wilde precies hetzelfde reageren als Yvonne.

  Wat een vrolijke boel is het bij jullie geweest. Ik hoorde jullie zelfs hier in Amsterdam.
  groetjes Elly

 4. Berna

  Mijn foto’s ken ik van binnen en buiten. Bij het zien van jouw foto’s is het opnieuw meegenieten. Mooie plaatjes van de bosgeus. Aan die kant van het gebouw ben ik niet geweest. Volgend jaar maar.
  En ja hoor, je bent OOK meegevallen in het wild:)

 5. Renske

  Wat ziet dat er toch gezellig en heerlijk (de koekjes en andere lekkernijen) uit allemaal. Je rode quilt is mooi geworden Shirley.

 6. Laura

  Hoorde vanmiddag van Ingrid, dat je de rood/witte quilt ook aan de fosterhomes in Mongolië wil schenken. Wat een leuke verrassing! Alvast hartelijk dank voor je schenking, wordt zeer gewaardeerd.
  De foto’s spreken boekdelen, jullie hebben het weer heerlijk gehad. En kwijl kwijl, bij het zien van al die lekkernijen… dat was vast smullen. Kon jullie haast horen lachen bij de foto’s van de antieke buiten in de wind… heerlijk he, zo’n weekend, ook om sommige mensen in het ‘wild’ te zien.. en die vallen dan best mee hihi… grappig, enneh jullie nog dubbelzinniger and more funny na een glaasje advocaat … mmm… kan me er zoiets bij voorstellen LOL.
  Groetjes,
  Laura