Weer thuis

Vrijdagmorgen half 10 begon het quiltweekend, al in de auto van mijn wederhelft op weg naar Miranda, om haar spullen in de auto te gooien zodat ze in de auto van Berna zeker weten genoeg ruimte zouden hebben, want Ingrid en Miranda reden met Berna mee, en Ingrid sjouwde niet minder dan 3 Singertjes FW met zich mee. Op weg naar mijn moeder schoot er van alles door mijn hoofd wat ik misschien had vergeten, maar gezien hoe vol de auto al was kon het niet veel zijn.

Na een kopje koffie op Hoek werd de auto verder vol geladen, en weg waren we, maar toen we al een half uur onderweg waren vroeg mijn moeder zich hardop af of we de diepvriestas ook hadden ingeladen. Ik sloeg een afslag in om op een parkeerterrein even de kofferbak te kunnen nakijken, maar al gelijk gilde mijn moeder dat ze de taart vergeten was. We maakten gelijk rechtsomkeer, want zonder de beroemde langevingertaart van mijn moeder overleefden we de eerste avond al niet, we zouden levend gevild worden, en zouden dan vast nooit meer mogen komen. Een uur later dan gepland kwamen we aan, de auto werd met vereende krachten geleegd en verderop in de straat geparkeerd, het weekend kon beginnen!

Met foto's begin ik bij het einde, de show van antieke quilts en de groepsfoto:

Snel voor het eten nog een diaserie van de fotoshoot vanmiddag. Rest volgt vanavond!

zo ging de foto sessie van de show van antieke quiltjes binnen, niet te doen!

en er viel volop te lachen: Linda en Bibi hadden pinquins gemaakt, en wat voor een morgen vertel en show ik wel weer verder, mijn oogjes plakken een beetje.

0 gedachten over “Weer thuis

 1. Renske

  Wat een grote groep zeg en wat mooie quilts zijn er. Een voor een schitterend om te zien.
  Het ziet er trouwens ook erg gezellig uit.

 2. Inge Slaats

  Ben net klaar met foto’s kijken bij kletsers. OMG, wat zijn het er veel en wat ziet het er gezellig uit en wat een mooie werkstukken. Kortom, het is wel duidelijk:
  jullie hebben een supergaaf weekend gehad!

  Groetjes,
  Inge

 3. ranette

  Thank you for the wonderful photos. I really intend to get back to my Antique Quilt after being inspired by all of the beautiful quilts you showed!

 4. katrien c

  hallo
  alvast bedankt voor de mooie foto’s het was weer een leuk plezant weekendje onder dames
  en één heer, de antieke quilts zien er allemaal mooi uit bedankt

  groetjes