Moet dat nou

Regen, regen, regen, Jon wilde het er na het ontbijt even met ons over hebben, want moet dan nou?
IMG_9604
Het was gisteren nog zulk lekker weer, samen was opgehangen
IMG_9593
Uitzicht vanaf de droogmolen, zelf vond ik het maar mwah, maar het vrouwtje wilde er een foto van maken, want oooh kijk wat klimmen de Hoya’s mooi (dit kan hijzelf veel sneller maar toen hij het binnen een keer voordeed in die boom (Monstera) was ze niet blij. Dat de boom van het tafeltje afviel zal niet hebben meegeholpen)
IMG_9594
Gisteren keken we samen of er nog frambozen of bramen aan de takken hingen, niet dat ik ze lust, maar het vrouwtje wel, gezien haar enthousiasme bij het zien van een rood vruchtje. Hap slik weg, net als ik doe met vliegjes, en soms gaat ze er mee spelen door er eentje weg te gooien, maar dan rent ze er niet achteraan, beetje raar.
IMG_9599
Daarna even de vijver checken of er nog wat te halen viel.
IMG_9600
Waarom ze nou niet even wachtte met de foto maken tot ik weer rechtop zat snap ik niet, je ziet alleen maar een donkere vlek waar ik in gesprek ben met een kikkertje
IMG_9597
Maar toen draaide het vrouwmens zich om, en ik hoorde ze “oooh hij bloeit!” uitroepen. Boeien.
IMG_9596
En opeens was ze weg, deuren dicht, auto weg, en ik moest mezelf maar vermaken, “ze zijn aan het sporten” zei het vrouwenmens die even later aan kwam fietsen en de deur voor me open deed zodat ik het hele huis kon checken, maar hoe ik ook riep, ik zag mijn vrouwenmens niet. Jaja, sporten, nog wel eens. Ik rook het later wel in de keuken wat ze hadden gedaan, en niks voor mij overgelaten.
2DEC9815-3BF5-4CFA-A225-CC048EC45209
Maar al met al was het een lekkere dag gisteren, dus wat is dat nou vandaag met al die nattigheid, blijft het zo of kunnen we vanmiddag nog samen het gras maaien? Wat denk jij er van Fay?
Nou, het zonnetje breekt al door, maar het blijft nat.
IMG_9607
En ze kruipt tevreden op schoot bij die andere ginger in huis, lekker, ze heeft een dunne katoenen broek aan, daar gaan mijn nageltjes zo doorheen
IMG_9608
waarna de schoot teveel bewoog en ze voor de rust op haar plekje op de toren ging liggen. Het regende weer maar het zonnetje scheen ook.
dus nog even doorgaan met klagen, denkt Sherlock die net binnen is gelaten en tot op zijn hemd nat is geworden, poeh dat is nat,
IMG_9614
maar toch wil ik er weer uit, en hij laat zijn zieligste miauwtje horen
IMG_9616
Jon was moe geworden van al dat geklaag en had zijn favoriete plekje opgezocht, op de trolley achter de gehaakte deken
IMG_9619
waarop het goed toeven is.
IMG_9617
Het was even droog, maar nu regent het weer.
Ik -zo sprak de mens- ga nog een beetje borduren, het heksje en de maan zijn klaar, nu de tekst er boven
IMG_9603
Beware beware and watch the sky
IMG_9620
Gelukkig is het afvoerprobleem en daarmee de lekkage opgelost. De dakdekkers hadden een paar stukjes vergeten op te rapen en deze kwamen daarna na de eerste beste hoosbui klem te zitten in de eerste bocht van de afvoer vanaf het dak gezien. Er waren maar een paar blaadjes nodig om tegen de kier te plakken om zo de afvoer te verstoppen. Toen ik vorige maand de afvoer ontstopte door met een balein de blaadjes weg te duwen, bleven de stukjes dakbedekking op hun plaats liggen. Beetje raar dat de vorige loodgieter dit niet had gezien, en gelukkig was de loodgieter van Suijkerbuijk & zoon wel zo doortastend. 
IMG_9461
Gelukkig is dit probleem ook weer opgelost.
Fay draait zich nog een keertje om, genieten van het zonnetje, maar ze draait zich zo dat ze bijna geheel in de schaduw ligt zoals een ginger betaamt. Verstandig meisje. 
IMG_9622

Hebben jullie al gezien dat er een e-mail subscribe knop op mijn blog zit? Handig, dan krijg je weer bericht als er een blog is gepost. Wel moet je nog wel na het opgeven op mijn blog even je e-mail checken. Je krijgt een bericht van Nirav Metha – Icegram om je aanmelding op mijn blog te bevestigen door te klikken op de tekst: by clicking here. 
IMG_2176

Eén gedachte op “Moet dat nou

 1. Truus

  Gezellig John die ons even bij kletst wat er allemaal bij jullie gebeurt.
  Hier ook een zonnetje nu na vanmorgen vieze miezer, net natuurlijk toen ik boodschappen deed.
  Veel borduurplezier en leuk weer een heksjes vervolg.
  Gezellige dag vandaag,
  groetjes, Truus uit Drenthe

Reacties zijn gesloten.