let’s go girls

Ben een uur bezig geweest met vierkantjes en driehoekjes te snijden voor de antieke quilt, maar dan heb je ook wat. Omdat vele lapjes in de kreukels lagen werd het snijden afgewisseld met strijken, lekker muziekje aan en we zitten in ons element. ‘k Heb ze in afsluitbare zakjes gedaan en ga er misschien vanavond nog aan naaien, er moeten helaas ook nog wat overhemden gestreken worden.

Photobucket

Took me an hour to cut up the squares and triangles for the antique quilt, but it was worth it. Most of the scraps were wrinkled up and needed a touch of ironing, but with music on I was enjoying myself. Now they’re in ziplockbags, maybe I’ll work on them this evening, but first I must do some serious ironing, like shirts.

0 gedachten over “let’s go girls

  1. miranda sol

    Wat snij jij snel zeg! Ik was er het dubbele van de tijd aan kwijt, maar ik zat ook al tussendoor te hangen en kijken en verhangen. Maar ben nu bijna op de helft met het naaiwerk. En mijn boom is geplant, zo nog even water geven zodat zijn bladeren wat willen gaan groeien. groetjes uit Virginia

  2. Jantine Urban

    Ook al aan iets nieuws begonnen, ik ben benieuwd hoe het wordt met jouw kleuren. Kan het met het machientje of is het allemaal handwerk?