Kort blogje

Kort omdat er gewoonweg niet veel te vertellen is, tenminste, dat denk ik. De allerlaatste (als in “klaar”🎉) chemo’s van afgelopen week hakten er flink in bij mijn lief en dat houd mij mentaal en fysiek bezig, te moe om echt heel productief te zijn. Ik denk vaak pas aan de was uit de droger halen als er geen onderbroek meer in de kast ligt, of was in de machine stoppen als de wasmand overloopt met vuile was. 

Donderdagmiddag kwamen beide dochters op bezoek, zo gezellig, en om mijn lief even een uurtje rust te geven gingen we naar het tuincentrum vlakbij, gewoon lekker plantjes aaien.  Evelien heeft een enorme planten kennis wat kamerplanten betreft, de Latijnse namen vlogen om onze oren, en ook Suzanne heeft groene vingers, beide dames hebben een minikas in hun huis om de tere planten te kweken, of te beschermen tegen de vraatzucht van katten.

Er kwamen wat kruidenplantjes mee en een vijgenboom, het was leuk om met mijn dochters er even uit te zijn. Zoon zou ook komen, maar COVID zieken op zijn werk, dus nam hij het zekere voor het onzekere en bleef thuis, heel jammer maar wel heel verstandig.

Ik haakte wat af afgelopen dagen, na het nemen van deze foto zijn er weer een paar kleurtjes bijgekomen.
58FE383B-FEDD-4A86-B5FC-4917DF81F048

CF4EF722-3FAB-4103-A4E6-864365E16550

Ik werkte nog wat in de tuin, vooral veel snoeiwerk, en al die tijd hield Fay me in de gaten. Ik denk dat ze een grote hulp zal worden met tuinieren. 
863C0029-36EC-4D4B-B3B4-5DD921944195
Straatwerk schoonmaken staat als volgende klus op de agenda, ik hoop ergens toch op een paar dagen regen. Frida is nu helemaal op stof overgetrokken, ik ga op een proeflapje haar gezicht overtrekken om deze eerst te oefenen, geen idee nog hoe ik haar huidskleur ga maken, heel spannend.

78EE2165-4E00-466E-8CBC-5AB83697E682

Ik kreeg verzoeken uit het hele land en zelfs van over de grens 😆 om in een filmpje mijzelf te laten zien in actie op de trampoline, en omdat ik mijn decorum een beetje heb verloren afgelopen twee jaar (handen omhoog voor wie alleen een bh aantrekt als er visite komt of de deur uit gaat en bij aankomst de jas uit moet ✋) heb ik er gehoor aan gegeven en zie hier.

9 gedachten over “Kort blogje

 1. rens broos

  Gebruik bijna geen bra meer maar heb een bra croptop die zitten lekker stevig.

  1. Anne

   Nu nog een salto oefenen:)
   Ik heb bijna nooit een BH om, ook niet als ik weg ga.
   krijg er droge plekken en jeuk van op mn rug
   Wat ik vroeger erg vond want te klein, is nu een voordeel….

 2. Anne Marieke

  Helemaal mee eens. Alleen een stretch hemdje voor thuis!
  BH’s zijn martelwerktuigen.

 3. Truus

  Als ik dat zo lees , heb je meer gedaan dan ik de afgelopen tijd.
  Wel nog een bh maar zonder balijnen en dat zit lekker en mocht er onverwachts iemand op de stoep staan ,is er niets aan de hand.
  Gezellig even naar het tuincentrum — wil ik ook,maar geen tijd om te planten want de dozen lijken maar niet minder te worden!
  Veel sterkte voor DH en voor jou een dikke knuffel.
  groetjes, Truus uit Drenthe

 4. Yvonne aka sommeke

  Dank je wel van over de grens voor het trampoline-filmpje, valt best mee! Echt! Maar wat is een bh? 😉
  Je haakwerk komt mooi kleurig uit in de tuin.
  Arme Perry, ik heb zo met hem te doen. Nog 2 chemo’s te gaan? 🍀🍀🍀

  1. shirley Bericht auteur

   Chemo’s zijn nu helemaal klaar, hij heeft in totaal vier drie-daagse kuren gehad.

 5. Renske

  Fijn dat je man het nu allemaal heeft gehad. Leuk dat je met je dochters op pad was. Ach, die Fay wat lief.
  Wat een leuk filmpje. Ik moest wel lachen om je. Ik draag een uitgelubberde bh, deze zit niet strak om je lijf. Maar er mee rennen of springen is niet goed. Alsof je geen bh aan hebt.

 6. Monique

  Hier ook een ‘bra-hater’…..heb alleen stretch topjes aan. Als ik de deur uit ga.
  Fijn dat DH de chemo achter de rug heeft. Ik hoop dat hij even op adem kan komen voor de volgende stap. Geef hem maar een aai over de bol van mij.
  Jouw iedere dag foto’s van je mooiste projecten zijn erg leuk, ik hoop dat de kippen ook een keer langskomen (met beschrijving want ik geloof dat ik voor mijn 60e de kippenquilt wil maken)

 7. Ines

  Draag tegenwoordig de bh’s van miss Mary of Sweden en die zitten zalig, alles van katoen en zonder beugels, een aanrader.
  Hoop dat alles nu beter gaat worden voor je man, Dick heeft nooit chemo gehad, wel veel bestralingen, het is en blijft een klote ziekte.
  Sterkte voor jullie, gelukkig heb jij net als ik een geweldig gezin en dat heb je nodig.
  Dikke knuffel

Reacties zijn gesloten.