Koekeloeren

Jon en Loki spelen vaak samen, het is duidelijk dat Jon als brutaal snotaapje Loki probeert uit te dagen en Loki heeft dat wel in de gaten en lacht er een beetje om, maar doet net alsof ze het niet pikt, een soort kat en muis spelletje. Vorige week zette ik een verse doos op de grond die gelijk door Loki werd geclaimd,
IMG_8127
een knappe kat die haar hier uit zou krijgen,
IMG_8129
De doos verdween de volgende dag in de garage, maar als het aan de katten lag was de huiskamer gewoon bezaaid met lege dozen, of volle, dat vinden ze ook niet erg. 
Er lag een binddraadje op de grond die uit mijn zak was gevallen, Zopje observeerde aandachtig hoe Loki (re) en Jon hiermee speelden,
IMG_8146
het verdween met een zwiep onder de bank en Jon wurmde zich er onder om het weer te pakken. 
IMG_8147
Zopje ging er toen vlakbij liggen om maar niets te missen.
IMG_8016
Hij wilt wel meespelen, maar hij is dan als een olifant in een porseleinkast en jaagt de anderen de stuipen op het lijf met zijn woeste bewegingen, hij kent zijn eigen krachten niet. Arya had meer oog voor een blaadje dat boven tegen het raam geplakt zat, mekkerend en smakkend keek ze hoe ze hoe het bewoog.
IMG_8014
Nog een paar weken moeten ze binnen blijven; als het tijd wordt dat ik lekker buiten in de tuin kan werken en de schuifpui een stukje open kan blijven staan, dan mogen ze mee naar buiten, ik ben heel benieuwd hoe het ze zal vergaan. Genoeg blad om mee te spelen, en muizen bij de vleet, Loki had er van de week alweer eentje gevangen voor me.

Eén gedachte op “Koekeloeren

  1. Truus

    Leuk als ze met elkaar willen spelen dat doen ze helaas hier niet. Wat ze samen doen is ‘pootje -klap’ spelen zoals dochterlief dat noemt of anders gezegd –elkaar pesten en slaan.
    Hoop dat het gauw buitenweer wordt.
    Gezellige dag
    groetjes, Truus uit Drenthe

Reacties zijn gesloten.