Nieuwe header

Donderdag heb ik een nieuwe foto boven mijn blog geplaatst, de foto van een geeuwende Zopje er uit (hij was gespiegeld en zo leken het Zipje en Zopje), en Arya met haar mooie oogjes ervoor in de plaats.
IMG_7519
We hebben het erg getroffen met deze dame die in het begin heel erg schuw en soms haast wild was, ik had de tweede dag al een tetanusinjectie te pakken vanwege flinke krab- en bijtwonden op mijn handen.
IMG_6984
Maar ze weet nu dat ze ons kan vertrouwen, tenzij je ze oppakt om te knuffelen, als ze kon praten zou ze “La me los!” roepen,  na een half minuutje vind ze het genoeg en wurmt ze zich los. Ik vind het wel goed zo, want dat betekent ook dat als ze buiten mag lopen ze niet door Jan en alleman opgepakt kan worden.
IMG_7060
Maar het is wel een gezellige kroelerige schootkat 
IMG_8131
en ze neemt het er dan goed van
IMG_7922
ze vindt het heerlijk als er over haar buikje wordt geaaid
IMG_7925
waarbij ze vol overgave spint.
IMG_7926
Zou dit lekker liggen? Ze hield het een uurtje vol, dus zal vast wel.
IMG_8013

4 gedachten over “Nieuwe header

 1. Anne Marieke

  Wat een schatje!

  Belle en Beertje willen ook allebei NIET opgepakt worden en Kruimel al vanaf het begin niet, toen hij nog maar heel klein was. Ze zijn er echt niet allemaal blij mee.

 2. Truus

  Ook hier poezen die je mag aaien maar niet oppakken en alleen Josie wil af en toe op schoot maar dan moet je haar wel met rust laten. Het zijn eigenwijze dieren maar zou ze niet kwijt willen.
  Geniet van je poezebeesten.
  groetjes , Truus uit Drenthe

Reacties zijn gesloten.