Jongensslaapkamer

Onze slaapkamer rook vanmorgen naar een jongens slaapkamer, merkte ik pas toen ik terug de slaapkamer in kwam na het douchen, allemachtig wat een lucht! Dat komt allemaal van deze heerlijke soep, waar ik dus niet goed tegen kan.

Ondanks de ijzige kou heb ik de balkondeur maar even een half uurtje wagenwijd open gezet.

 Wat een mooie plaatjes buiten, deze foto’s zijn gemaakt toen het al middag was, en het zonnetje met alle kracht al sneeuw had doen smelten. De vogels eten de oren van mijn hoofd, ik blijf bijvullen, en de vogelvoerbeer op de tafel onder de veranda is al aan zijn 2e paar schoenen (vetbollen) bezig; wat is het een leuk gezicht.

Helaas is de vogelvoerhuis op poten (met rieten kap) ten zielen gegaan; vocht in het hout, rotte poten, en bij nadere bouwinspectie bleek de kap en wat er onder zat ook last van houtrot te hebben, en is het rijp voor de sloop, helaas. De vogels en Zipje en Zopje hebben er toch 4 jaar plezier van gehad! Zipje had gisteren zijn pootjes vol aan een grote muis, die hij de lucht in gooide zoals Jamie Oliver zijn salade husselt, om het vervolgens lekker op te smikkelen. En Zopje moet even niets van me hebben, en nu ligt het weer aan statische elektriciteit, mijn haren staan al de hele dag omhoog – komt van mijn fleece pantoffels, zo lelijk, dat je geen anticonceptie meer nodig hebt als je ze draagt- , en toen ik Zopje over zijn bol wilde aaien, sprong er een vonkje over.Photobucket En sindsdien knijpt hij zijn oogjes dicht als ik te dicht bij hem in de buurt kom, het is toch wat!

0 gedachten over “Jongensslaapkamer

 1. Johanna Zweden

  ha mijn koffertje met winter is aangekomen
  Leuk zo even in je tuin te kijken
  Ja ook wij hier staan constant onder stroom, ik zal daar nooit aan gewend raken, en ja bij die arme Simba vliegen de vonken eraf
  Hoop dat er niet veel te veel wind staat!!! (lol)
  Fijne dag groetjes joke

 2. mieke

  Whahahaha, via de mail is het verhaal langer.
  Ik lag hier zowat in een deuk. DH vroeg zich af wat er aan de hand was, ik kreeg het bijna niet voorgelezen. Tranen over m’n wangen. Heeeeeeeeeerlijk zo’n soepje, whahahahaha.

 3. Jenni

  Een jongensslaapkamer die stinkt?? Mijn jongens (13 en 16 jaar) ruiken altijd naar bloemetjes………. hahaha. Nou ja, als ik per ongeluk eens een windje laat waar zij bij zijn zeggen ze: “Nou mam, je hoeft alleen nog maar dood te gaan, rot ben je al.” Jaja, wij zijn hier erg lief voor elkaar…….

 4. Mascha

  Ha ha, wat heb je dit weer heerlijk op geschreven. Het is altijd een feestje om je berichtjes te lezen.
  Groetjes Mascha

 5. Gert

  Dat “zappen”/knetteren van de katten herken ik maar al te goed: helaas gebeurd dat bij ons ook regelmatig. Zo zielig om ze dan ineen te zien krimpen… Je verhaal over de soep is weer kostelijk ^_^