High tea en Bambi

Zondagmiddag ging ik op uitnodiging van Marjon met nog veel meer dames mee naar de 3 Engeltjes in Roosendaal,  om ons te laten verwennen met een high tea. 3 Dames hadden eerder al eens een tegenvallende High Tea elders gehad, en kozen voor een lunch; ze gingen niet echt met honger van tafel 🙂 maar de volgende keer kiezen ze ook weer voor High Tea, want het was zo lekker, zo uitgebreid, gewoon schunnig. Dit was het eerste gangetje voor 3 personen en toen kwam er een ragoutje, met zalige vulling, een toen kwam de laatste etagère vol liflafjes.  De lunchende dames kregen een sandwich om u tegen te zeggen, heerlijk weet ik, want er zat een mini versie bij de High Tea.  Na afloop rolden we van tafel, geen avondeten meer voor mij!

Bij mijn vorige blogje vroeg ik of iemand kon raden uit welke film “Scheelt me niks” kwam, en meerdere lezers hadden hem door, dat het uit  Bambi komt, een hele lieve scene die populair is bij iedereen. Ik heb onder de juiste inzendingen een naam getrokken, en Jenni is uit de bus gekomen als gelukkige. Jenni, je mag een kleur opgeven, en dan stuur ik je een mooie batik op.

0 gedachten over “High tea en Bambi

  1. plakhuis

    Zooooo, dat ziet er lekker uit!!! Wowwwwww. Niet te zuinig. Jenni gefeliciteerd. Door alle drukte was mij de vraag geheel aan mij voorbij gegaan.