Het begin is er

Zondag had ik van mijn moeder 2 Bali Pops gekregen plus nog een paar meter donkerpaarse batik,Photobucket en daarvan ben ik nu dit aan het maken, rail fence patroon maar dan met ander effect.PhotobucketWat hier op de grond ligt is het resultaat van 5 bali pop stroken en 10 paarse stroken. Ik had jaren geleden al deze quilt gezien en in mijn WIM mapje (Wil Ik Maken) gestopt, en na het zien van weer zo'n quilt in wording van Jeannette K. vatte ik de koe bij de hoorns, en ben ik er gisteravond op de bee aan begonnen. Nog geen idee of ik de kleuren als op de foto laat verlopen, of dat ik ze lekker door elkaar hussel; misschien zijn over een paar dagen alle blokjes klaar, en dan kan ik het beter beoordelen.

0 gedachten over “Het begin is er

  1. Renske

    De kleuren zijn mooi bij elkaar. Ik ben erg benieuwd hoe de kleuren uiteindelijk worden. Is dit stof dat je eerst moet wassen en strijken, voordat je gaat snijden, enz…? Hoelang doe jij nu over het snijden van een quilt en hoe groot wordt deze?