Who’s bad?

Na een rare dag (een uur bij de garage moeten zitten wachten en mijn dag voelt al raar) en drukke middag (want buiten aan de slag geweest), kwam ik vanavond na de avondmaal pas aan het stikken en snijden toe van de batik lapjes. Ik had al 2 rijtjes toegevoegd en het werd zo mooi, maar toen ik de andere 4 strokenblokjes erbij wilde leggen, bleek er een show & tell overheen te zijn geweest of zo, of eerder een show & play, de blokje.. nou ja, zie maar zelf.

PhotobucketZopje lag er zo onschuldig bij, en ik sprak hem streng toe, maar later bleek ik dus de verkeerde te hebben beschuldigd. Zipje zat bij me op tafel, mij scherp in de gaten te houden, en toen ik het slagveld had gezien en terug keerde naar de tafel, zat hij zich heel nonchalant te wassen naast mijn naaimachine, de smiecht. Morgen ga ik er wel aan verder, als Zipje en Zopje lekker buiten aan het spelen zijn, lijkt me wel zo effectief.

0 gedachten over “Who’s bad?

 1. Djesbeeb

  Hahaha, nou kun je niet meer verder werken, hé? Maar het zijn echt lieverdjes, hé … je geniet er daarvan als je deze lieverdjes ziet, wie niet?? Geef deze lieverdjes maar dikke knuffels van me en nou jij fijne avond verder en doeiiiiii !!!

  Dikke groetjes van Djesbeeb

 2. Elly L

  Ik denk dat je ze toch niet goed had liggen. Bij mij vinden ze altijd dat ik te lang bezig ben en mijn rust moet nemen, want ze gaan er gewoon boven op iggen. En ze hebben er echt een sensor voor wanneer je er mee aan de gang gaat.
  groetjes Elly

 3. Renske

  O, wat heerlijk toch en die foto’s. Wat mis ik dat toch. Jammer van de blokken, maar je kan nu gewoon zeggen dat je hebt samengewerkt met Zipje. lol
  Echt leuk om dit te zien en te lezen.