He, gezellig!

Dinsdagavond pikte Miranda -sinds kort op een steenworp van ons af wonend- me op, Heerle here we come! Amper gezeten werd ik al begroet door een pak stroopwafels, heerlijk!
Photobucket
Janny kwam aanzetten met een mok koffie, en terwijl de stroopwafel op de mok was gezet, om lekker warm te worden, maakte ik even een rondje, kijken waar de andere dames mee bezig waren. Stitcheries links en rechts van me, en beiden in de wintersfeer, herkennen julie ze? Kijk maar op de blog van Elly. Winter in Blogland.
PhotobucketPhotobucket
Marianne was tevens met deze poezen bezig, te gek!
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
De hartjes op deze kleine blokjes, dat moet een beddenquilt gaan worden, en nee, niet voor een kleuterbed, maar een grote.
PhotobucketPhotobucket
De mooie rode keltische knopen van Franka vingen al gelijk mijn oog, en pas toen ze hem hoog hield, viel op hoe mooi het was.
PhotobucketPhotobucket
Sorry voor de fletse foto, ik had de digi van Suzanne bij me, een hele goede (kleine platte Canon), het ligt aan de fotograaf. Allemaal met de hand appliqueren, en niet even wachten tot ze de cursus van Ilse de Beer heeft afgerond, (net de 1e les gehad) nee, gelijk volop er in 🙂 Maar hij is nu al mooi!
PhotobucketPhotobucket
Er werd geborduurd, en gekletst,
PhotobucketPhotobucket
Miranda werkte aan haar Sinterklaasquilt,
PhotobucketPhotobucket
en Janny had gas gegeven en was al klaar met haar huiswerk plus een beetje meer; de stengels zouden komende les pas behandeld worden, althans, zoiets ving ik op. Ik heb heel wat bloemen gezien van Ilse d’r cursisten, deze vind ik wel heel erg mooi. Jeanne was nog met de blaadjes bezig was, of was dit van een ander projekt, ah, doet er niet toe, als je maar lol hebt, en dat hadden ze.
Photobucket
Els zat nergens aan te werken, nou ja, kaakspieroefeningen doen is ook belangrijk 😉 en dat was ook de reden dat ze nergens op de foto staat, ik kreeg de lens niet scherp gesteld op haar gezicht LOL. Kortom, ’t was gezellig, mijn Frederiekje groeide zelfs een stukje,
Photobucket
en zo was de avond om voordat we er erg in hadden, 2 kopjes koffie een 1 stroopwafel later. Bij thuiskomst kon ik gelijk de 2 delen van revenge bekijken, die opgenomen waren, heerlijke serie!

0 gedachten over “He, gezellig!

 1. Johanna Zweden

  O wat gezellig dat Miranda bij je in de buurt is komen wonen
  en smikkel stroop wafels.
  Wat een schitterende quilts en wat een gezellige Bee zo te zien
  fijne dag gr joke

 2. Franka van de Watering

  Hoi Shirley, Echt leuk hoor, al die aandacht voor mijn projecten. Dit is al de tweede keer in korte tijd dat mijn werk op de foto en op internet gaat. Dankjewel. En ook al reageer ik niet vaak, ik volg regelmatig en met veel belangstelling al jouw quiltprojecten. Wat een tempo zeg! Zoveel affo’s dit jaar. Geweldig!
  Groetjes, en tot ziens maar weer in Heerle. Franka.