Lekker smeren

Met het vooruit maken van deel 1 van de Mystery BOM voor Quiltshop Leur (en hierbij ook het patroon vertalen naar het Nederlands voor de klanten, zonder er gelijk een keukenroman van te maken), ben ik lekker zoet geweest de afgelopen dagen. Vooral met veel schrappen 🙂 Ik houd van orde en netheid, ahum, wat betreft quiltprojecten, en heb eerst maar alle stoffen voor deze BOM in zakjes gedaan, en genummerd. Lang leve de Zipper zakjes!
Photobucket
Ik had mijn Pfaffje al op tafel gezet, toen ik uit een zwart kistje het kleine zwarte mormel hoorde piepen, ” Ikke ook, ikke ook!” Ik haalde ze voorzichtig uit haar kistje, en zette ze op tafel, naast haar grote peettante, en ze keek me met die grote puppieogen aan.
Photobucket
“Eérst even checken of je niet droog staat, want anders is dat vragen om problemen”,  zei ik sussend. Een naaimachine die langer dan een paar maanden stil staat, moet eerst even geolied worden, want alles zakt naar beneden, net als de borsten. En droog stond ze, dat hoorde ik al toen ik aan haar wieltje draaide (altijd naar je toe draaien, nooit van je af!), schraap, schraap. Snel naar de weblog van Francis gegaan, want daar had ik zoveel informatie op dit gebied gezien, onlangs, dat wist ik niet, zoveel smeerpunten!?, net als dat ik laatst verbaasd hoorde over hoeveel G-spots er zijn, niet alleen die ene onderaan (jeweetwel), maar jemig, ze zitten overal! Zelfs in je oor, nou ja, het moet niet gekker worden. Ik kijk voortaan wel link uit, als iemand me iets wilt toefluisteren, voor je het weet zit je aan een orgasme. Gaat allemaal van m’n quilttijd af!

Na het smeren moest ze nog een nachtje uitdruipen op een oude poetslap,
Photobucket
Photobucket
en daarna kon ze even warmlopen op een paar restjes stof, oeh, ze snort mooi, als een poesje. Pfaff staat er wel zielig bij, haar tijd komt wel weer, deze BOM is niet het enige waar ik aan bezig ben, stel je voor!

0 gedachten over “Lekker smeren

 1. Johanna Zweden

  Je maakt me echt nieuwsgierig naar dit quilt! wat heb je dat leuk gedaan in die zakjes,
  O wat een leuke foto,
  wat een schitterend naaimachinetje ,
  Fijne zondag groetjes Joke

 2. Jitske

  hallo shirley dus hier was je de laatste dagen zoet mee.
  ben zo benieuwd hoe het eerste blok eruit gaat zien?
  heb je alle stof voor de bOM in 1 x gekregen of is dit voor blok 1!
  mag je een stukje van het blok laten zien???? of moeten we wachten tot het officieel wordt.
  jitske

 3. marion

  het ziet er wel mooi uit, maar wat een werk voor je. Leuk werk wel. en die ziplokjes van je die tip ga ik nu gebruiken voor mijn haakwerkje