Girls Day Out

1e blokje is bijna klaar! Er moeten nog enkele bloemen op gemaakt worden, maar ik mis nog een paar kleurtjes die ik er morgen bij hoop te kopen. Ik twijfel nog of ik met zijde enkele bloemen op borduur, maar dit maakt de quilt wel erg kwetsbaar.

blok 1

Dit is het volgende blok, de applicaties zitten er opgestreken, nog even vast zetten met de festonsteek en het borduren kan beginnen.

blok 2

Vrijdag waren we even voor een bliksembezoek bij mijn ouders, de IrishCoffetaart  was uit de diepvries gehaald en zo zaten we een kwartier na binnenkomst al te smikkelen, de meisjes incognito en Tim had al de helft op eer ik het in de gaten had.  Taart T2

Verder vandaag: ’t was heerlijk lenteweer 12ºC met een zonnetje en haast geen wind, zodat tuinopruimen er wel inzat, na eerst een foto van de nu volopbloeiende toverhazelaar 1mrt gemaakt te hebben. De katten stoven steeds om me heen, dwars door de heggetjes heen achter blaadjes aan, maar het moment dat ik lekker binnen zat te zitten stonden ze te miepen aan de deur.

0 gedachten over “Girls Day Out

  1. miranda sol

    Wat een schatje is je bloemenwinkeltje aan het worden! Jou taart was dus duidelijk lekkerder dan die van ons. Hahaha, groetjes