GDO & T-stars

Vanmorgen wat vroeger opgestaan (lees: half 10) zodat ik wat meer kon doen, en dat is gelukt! VaGdo1_2n de Girls Day Out (GDO) ben ik aan het blok van de bloemenwinkel begonnen, en daar hoort dit romantisch rozen/hartjesgeval bij. 

Ik had het vandaag af kunnen hebben, ware het niet dat zoonlief 2 klasgenoten over de vloer kreeg om een dvd te kijken in het kader van huiswerk; zo kwam het dus dat ik vanaf 8 uur boven zat te naaien, en zo kreeg deze avond toch een positief staartje (het was niet zo leuk omdat ik me eigenlijk had zitten verheugen op een hele avond beneden zitten stitchen, maar met 3 brommende jonge knullen is dat niet zo fijn).Tstar_2

De horizontale banen zitten nog los en er kan dus nog mee geschoven/ gedraaid worden. Hij is 70 cm breed en met aftrek van de naadjes ongeveer 100 cm hoog, maar ik ga er nog een brede border rond zetten, misschien wel 2. Kijk, wat de bonte lapjes betrekt kan ik hem nog wel een keer zo groot maken, maar de voetjesstof is op, en eigenlijk wil ik even geen stof bijkopen, hoewel, misschien nog 1 meter voetstapjes? Daar ga ik weer he, ik kan niet sterk zijn wanneer het lapjes betreft.

0 gedachten over “GDO & T-stars