Gered

Tijdens de tenenkrommend slechte wedstrijd Nederland-Duitsland, waarbij Duitsland heel goed speelde en het Nederlands team uit los zand leek te zijn geformeerd, waarbij de nepotisme van v Marwijk ten koste is gegaan van het team (maar ik heb er geen verstand van hoor, maar schoonzoon van Bommel lijkt me eerder belegen dan jong, en moet zich met zijn schoonvader maar met klaverjassen bezig houden), tijdens die wedstrijd legde ik de laatste hand aan de Girls Day Out quilt, tenminste, op de borders na dus. Rechter zijde aan de bovenkant wringt nog wat, kwestie van naad onder de donkere sashing van de lingeriezaak uithalen, en even kijken waar dat mis is gegaan. Misschien is het een kwestie van een naadje uitleggen of innemen, mmm, ik ga me hier later over buigen. De top zit tegen een Clover designwall aan, hier en daar heb ik de boel een beetje uit zijn verband er tegenaan geplakt, niet echt gelet op de haakse lijnen.
Photobucket
Gistermiddag was het even paniek bij de familie mees, die in het huisje bij de pindakaaspot woont, en waar het al een gekwetter van jewelste is als pa en ma met de bammetjes op tafel komen, maar nu was het alarmfase rood, want ze zagen een ongenode gast, die ze liever kwijt dan rijk zijn .
Photobucket Photobucket
op de rechter foto zie je de mezen met duikvluchten in actie, eentje scheert net over zijn achterkant heen, en is door de schaduw amper te zien, maar achter de blaadjes rechts boven zie je een andere duidelijk in de aanval. Dapper! En hieronder de slideshow, waar je ook op kan klikken als je hem niet kan zien (tenminste, ik denk dat je nu er op kan klikken, wacht, hier kan je ook klikken)

Geen bee vandaag, iedereen heeft het even te druk met privé zaken, ik ga lekker verder, snijden en naaien, beetje strijken en was vouwen, laatste cadeautjes halen voor Suzanne (zondag jarig, al 16!), en dan cupcakes bakken, 3 punten per cupcake, en ze zijn mammie! (recept volgt nog)

0 gedachten over “Gered

 1. Heleen

  Goed!! Je top is bijna af! Bij het inelkaar zetten had ik ook wat problemen en ik heb ze meer gehoord. Volgens mij kloppen de stroken tussen de bovenste en de onderste blokken niet helemaal qua maat. Veel stoom en goed doorquilten en je ziet er niks van.
  Veel succes! Het wordt een beauty.

 2. Ines

  Hier was het ook een en al droefenis bij man en schoonzoon, gelukkig kon ik lekker doorgaan met mijn vingerhoedjes en alleen maar te luisteren naar deze twee couches ;-))
  Leuke foto’s maak jij toch, echt genieten.

  Groetjes
  Ines

 3. Inge Slaats

  Wat een plaatje! Jaloersmakend mooi, echt waar. De kleurtjes zijn zo lekker vrolijk. Het is een genot om naar te kijken. Super dat je de top (bijna) af hebt!

 4. ineke

  Wat grappig die beesten.
  Shirley, kun je me je adres doorgeven i.v.m. de kaart?

 5. Klaske

  Heerlijk hé dat voetballen, we worden er allemaal zo produktief van;-))
  Je Girls day out word een beautie!!

 6. Dineke

  Je GDO ziet er schitterend uit. Ook aan het cupcakes bakken dus. Het apparaat maakt mini versies gunstig voor mijn lijn, de mannen hier pakken gewoon twee. Normaal maak ik ze ook gewoon in de oven, maar een verjaarscadeau moet je wel gebruiken toch?

 7. Henny

  Geen verstand van voetbal net als de rest van Nederland! Haha
  Je GDO wordt prachtig! Wat leuk zijn de eekhoorntjes, alleen voor de vogels is dat natuurlijk heel anders.

 8. Marjon

  Na 10 minuten zijn we gestopt met kijken naar voetbal en hebben we lekker een serie gekeken. Whitechapel, ik had hem al een keertje gezien maar wel een hele goede serie. Zondag waag ik me er ook niet aan en gaan we lekker naar de film !

 9. Ineke

  Wat een prachtige foto’s heb je geplaatst, de top van je GDO is prachtig! En het eekhoorntje is erg moedig!
  Fijn weekend