Exit

Dh en ik hadden de avond tevoren al afgesproken dat we zondag de boom zouden aftuigen, en ik moest lachen toen ik zondagmorgen de kamer in liep en de kerstquilt op half 7 zag hangen, wij waren niet de enige die er helemaal mee klaar waren. 
IMG_8030
De ballen inpakken ging vlot, af en toe gooide ik een stukje inpakpapier naar de katten om mee te spelen, zodat ze niet in de bak met ballen zouden springen, maar met het verwijderen van de kerstverlichting moest ik vaker Jon uit het snoer halen dan me lief was en was de maat vol; ik lokte ze de gang in met een propje papier (onweerstaanbaar vinden ze dat geritsel) en deed toen snel de deur achter hun kontjes dicht. Het oprollen van het lichtsnoer ging toen heel vlot op maat van het continue geroffel van pootjes tegen de deur, de deur bleef dicht zodat we met de schuifpui wagenwijd open de boom naar buiten konden slepen en de tegelvloer schoongemaakt kon worden. Er waren slechts twee ballen kapot gevallen deze kerstperiode, en nog wel door toedoen van mensen, ik had graag foto’s gemaakt van omgevallen boom, katten in de top van de boom, kerstverlichting door de hele kamer getrokken, maar helaas voor het amusementsgehalte hebben ze kleintjes zich voorbeeldig gedragen. 
Jon kwam als eerste de kamer in en keek zijn ogen uit
IMG_8071
Arya liep heel behoedzaam richting de schuifpui, keek om zich heen op zoek naar de boom
IMG_8073
en keek daarna samen met Jon de bezigheden helemaal af,
IMG_8074
Loki zat als eerste op de klimpaal bij het raam en is er nu heel vaak op te vinden.
IMG_8076

2 gedachten over “Exit

  1. Truus

    Je hebt je nieuwelingen keurig opgevoed hoor. Leuk hoe ze kunnen reageren op een nieuwe situatie -heen en weer lopen en overal kijken waar is dat gebleven of wat is dat nieuwe ding?
    Vermaak je vandaag
    groetjes, Truus uit Drenthe

Reacties zijn gesloten.