Eating is social

Zopje groeide bijna dicht van al het kittenvoer wat hij naar binnen slobberde in onbewaakte momenten, dus kreeg hij zijn eigen eten in de garage, maar het speciale bejaardenvoer van Hills vinden de kleintjes op hun beurt zo lekker dat de deur dicht moet. Als hij klaar is trekt hij altijd iets over zijn voer, tot we hem uit de garage laten en het veiliger afdek. Dit speeltje op zijn bakje vond ik er wel heel lief uitzien, schattig toch? 
IMG_7557
Vooral Arya kreeg een bol buikje van al dat lekkers, oké het kan ook aan het kittenvoer hebben gelegen wat ze kregen tot eind november. Toen het laatste pak leeg was ben ik overgestapt op de “sterilized” van Hills, en vul de bakjes nu alleen nog maar 2 keer per dag met een halve portie de man kat.
IMG_8085
 “Eating is social, but when you diet, you diet alone”, verzucht Zopje,  maar dat geldt niet voor de andere drie katten.

Eén gedachte op “Eating is social

  1. Truus

    Oh zo herkenbaar! Hier ook twee bolle buikenpoezen en maar allebei s ochtends apart gezet en minder eten. Ze mogen 60gr per dag maar denk dat ze nu wel minder krijgen–ze liggen toch bijna de hele dag te slapen. Speelgoed genoeg maar daar kijken ze nauwelijks naar om.
    Succes met jouw holle bolle gijzen.
    groetjes,Truus uit Drenthe

Reacties zijn gesloten.