Dinsdag-beedag

Vanmiddag was de bee bij Miranda, ik kwam bijna te laat, omdat ik zo druk bezig was, eerst met het maken en op de foto zetten van 2 blokjes (Bow Tie) met tekst en uitleg voor de Klotto van de internet (Yahoo) quiltlijst die Yvonne en ik runnen. En elke maand probeer ik weer een leuk blokje op de lijst te gooien die de dames dan kunnen maken,een ieder in de hoop natuurlijk om de hele stapel aan het eind van de maand te winnen. (herkennen jullie de 4 blokjes die Merel heeft gemaakt in haar Toppie-toppie-blog? Ook die staat op mijn Wil-Ik-Maken-lijstje, die ondertussen heeeeel erg lang is, want ik heb het stoffenpakket van de Tale of 2 Kitties (het patroon is hier gratis te downloaden) bij Merel besteld, ik vind hem zo enig dat ik er niet langer meer weerstand aan kon bieden. Nou ja, ik kreeg al op 21 december de kriebels hoor, dus ik heb het lang kunnen onderdrukken.

Dat 't voor de klotto deze keer deze blokken zijn geworden, verbaast toch niemand, en ze zijn zo leuk (en snel) om te maken, dat ik zeker van de restjes Kaffe Fassets -gebruikt in de quilts van Evelien en Suzanne– hier ook een quilt van ga maken, als ik klaar ben met de quilts waar ik nu mee bezig ben (begin een beetje door mijn doping te raken anders). Het is hetzelfde blok als van mijn koffiequiltje (zie eerdere blog), wat een andere stof-verdeling kan doen he.

Photobucket

Het was vanmiddag gezellig op de bee, en terwijl ik aan het snijden was (vierkantjes voor de laatste ronde van de antieke quilt) liet Miranda het ene pronkstukje in wording na het andere zien, ze had duidelijk geen zitvlees vandaag.

En ik ben de straat nog niet uit, of mijn mobieltje gaat. Normaal negeer ik deze als ik achter het stuur zit, maar ik moet toch even wachten met de bocht nemen en verwacht dat het Tim is, die bij de fietsenmaker staat te wachten op een lift van me, dus ik open mijn mobieltje, om tegen het grijnzend gezicht van Miranda aan te kijken; ik blijk mijn koffiequiltje plus de 2 klottoblokken vergeten te zijn, ze lagen op de bank. Ik vond al dat mijn tas wat leger was dan op de heenweg, en mijn logica: komt omdat ik blokjes heb gesneden. Uh? Let er maar niet op.

Bij thuiskomst lagen Zipje en Zopje zo dicht naast elkaar op Eveliens bed, dat ik er een foto van moest maken, dit komt nl niet vaak voor; samen slapen verbroederd, dat is duidelijk.

Photobucket

Photobucket dit was de stemming waar Supergoof gisteren in was, ze was zo bloedlink dat ze ontplofte.

0 gedachten over “Dinsdag-beedag

  1. Anita deR

    Gezellig is dat toch een BEE, ik kom ook elke dinsdagavond met 3 quilters bij elkaar. Zo gezellig. Jullie hebben allemaal mooie dingen gemaakt.