Gaaf klokje en nog meer moois

Toen ik alles beneden had liggen voor mijn volgende nieuwe quilt, en ik de tafel wilde ontruimen, riep de quiltklok: "Maak me af, maak me af!" En braaf luisterend als altijd -ahum- maakte ik hem af, en op de klok kan je zien hoe laat het toen al was, hij hangt nu heel mooi op de naaikamer:

Photobucket En toen ik de blokjes wilde gaan snijden voor de nieuwe quilt, smeekte de GDO: "Geef me 2 hartjes, geef me 2 hartjes!" En weer luisterde ik braaf, ging gelijk aan de slag en zie, de hartjes zitten er op:

Photobucket voor een grotere foto, klik hier

En eindelijk mocht ik van mezelf lekker spelen, oh, wat een genot, klaarkomen op een heel ander niveau. Nee, nog lang niet af, maar met dit tempo zal er snel een affe top te zien zijn,

Photobucket De blokken liggen los op de lichte lap stof, hier zie je hoe ik met die driehoekjes te werk ben gegaan:

Dit is een snelle manier. je kan het ook doen met 2 lappen van een halve meter op elkaar, en dan teken je even de lijnen met een pigmapen. Geeft niet dat het een pen is, de tekenlijn is nl de kniplijn later.

0 gedachten over “Gaaf klokje en nog meer moois

 1. Merel

  Jee, laat anderen maar niet horen, dat jij in je eentje stemmen hoort 🙂
  Gaaf techniekje met die HST! Zou ik ook lijmen in plaats van spelden denk ik 😉
  Ben benieuwd wat het gaat worden, maar jij misschien ook wel, LOL
  Groetjes, Merel

 2. Joke

  Wauw wat een mooie klok en wat een leuk idee is dit weer. Ook je cottage vind ik weer een leukertje en dan die driehoekjes, ben benieuwd hoe dat verder gaat.

 3. Else

  Hey Shirley, LEUK je klok! Dat zo’n ding kon roepen dat had ik nog nooit gehoord (lol) Je niewe molentjes top is ook gaaf, jij bent ook niet te stoppen dame. Vervelen staat vlgs mij echt niet in jou woordenboek. Fijne avond, dikke knuffel Else