Dat komt er nou van

Vanavond was er bee in Heerle, en omdat ik er al een tijdje mijn neus niet had laten zien, ben ik weer eens gegaan, met mijn Elna Lotusje, en een tasje vol scraps, want ik wilde iets kleins maken, iets makkelijks, en ook iets wat ik in 2 uur af kon hebben. Nou, het is gelukt, maar vraag me niet hoe! Het licht was slecht, en er werd teveel gekletst, cake kwam 2 keer langs (eerst van de ene jarige, en daarna van de andere jarige) en thee, en weer kletsen…. En toen ik triomfantelijk mijn affe blokje omhoog hield om aan mijn buufjes te laten zien, zag ik wat ik fout had gedaan.
Photobucket
Zien jullie het ook? Nou ja, er is geen man overboord, ik ga er morgen wel even met het tornmesje langs, en dan is het zo weer af.
Het is een paperpiece-patroontje, bestaat uit 1 deel (makkelijk) en ik had een soortgelijke poes uit New York meegenomen als broche, te schattig toch?

En om even terug te komen op die 2 plakjes cake, -nou ja, plakjes, ze waren royaal dik gesneden, bijna hompen cake, ze moesten duidelijk op- van de eerste heb ik maar 1 hap genomen, en toen liet ik hem uit mijn hand vallen, pats op de grond, en dat is dus in een servetje in een zakje in mijn tas gegaan, want met rondlopende honden kan je beter niet van de vloer eten. En het 2e plakje heb ik gedeeld met een mevrouw die net als mij op de kilo’s moet letten (ik ben er niet eentje kwijtgeraakt deze week, dus dat is goed gelukt), en ik heb de kleinste helft genomen.

Het quiltweekend in Loon op Zand komt al in de buurt, nog 3 nachtjes slapen en dan gaan mijn moeder en ik de hort op, om zondagmiddag/avond weer thuis te zijn. Ik ga niet teveel meenemen, is het plan, maar ik weet nu al dat er meer tassen meegaan dan er geopend gaan worden. Geen idee welke affo’s ik al heb geshowd, de vorige keren, maar daar kan ik wel achter komen, kwestie van foto’s bekijken.
2010:
in 2011
Ik wil aan de huizenbouw werken, want ik loop zwaar achter, en dan… waar ga ik nog aan werken… de Girls Day Out? Hmmm, die moet ook een keer klaarkomen hè, na bijna 3 jaar, genade, dat is nog eens een lang voorspel!

0 gedachten over “Dat komt er nou van

  1. Yvonne aka sommeke

    Als ik m’n hoofd even naar rechts draai zie ik dat kleine New Yorkse katje maar die heeft haar staartje goed vast! 😉
    Alvast héél véél plezier gewenst op ’t quiltweekend, ook voor je mam!
    Vergeet je digi niet please!

  2. Else

    Morge Shirley, blokkie weer hersteld? (lol) Alvast een heel fijn weekend, maar dat gaat vast lukken. Suc6 met bouwen, knuffel Else