Bittere pil

Alle lieve reacties worden zeer gewaardeerd door ons hele gezin, mogen we jullie langs deze weg bedanken?

Vanmiddag mocht manlief naar huis, want het lopen ging weer goed (met rollator) en ook het traplopen was gelukt, maar eerst hadden we een gesprek met de neuroloog voor de uitslag van de MRI scan. Evelien was er ook bij 🥰
Helaas bleek het plekje toch een uitzaaiing en er was nog een kleintje te zien, ja dat was schrikken. Morgen moeten we even terug voor een ct scan van de longen, en dinsdag horen we dan waaruit de behandeling bestaat. Een bittere pil, niet geheel onverwachts, en we huilen en zuchten diep, en gaan onze schouders er gewoon weer onder zetten, want niets doen is geen optie.

Als het even kan/mag gaan we dinsdag ook weer naar onze revalidatie/fitness groep, want we willen niet de opgebouwde conditie, spierkracht en balans kwijtraken.

Ik had voordat ik manlief ophaalde een rollator gehaald bij de winkel van de kruisvereniging, want ook al liep hij goed, zonder hulpmiddel is het toch nog niet veilig aldus de fysio. En toen wipte ik even binnen bij de Plus om een paar vlaaien voor de verpleging te halen, ze hadden gelukkig nog voldoende varianten. Ik zag langs het huis van onze achterburen rijdend Fay vanaf de nok van hun dak afdalen 😱 en liep thuis gelijk naar buiten. Snel kijken of ik ze naar beneden kon roepen
4101F924-3E1B-4513-B1A8-15431E8F1D74
Via het dak van het tuinhuisje
EDB5AC15-636B-41DF-9727-15E7B473F73D
Wat zal ze nu gaan doen?
90CCBE83-D491-474F-AC10-CADAEEEAE5F2
Ze sprong zonder aarzeling op de bolacacia tussen de takken, en toen via het hoofd van Cupido op de grond, geen foto’s hiervan, het ging te snel. Dit had ze zo te zien al vaker gedaan.
6F0A93A5-25E6-47EA-B4D1-C5B37BFE7297
Een uur na thuiskomst stapten Tim en Yvonne binnen, met Sophie in de armen, net wakker geworden
D084C40D-004A-4E43-A13D-77D30E4A870A
Lekker op de buik liggen, het witte slabbetje over de bandana slabbetje, want ze kwijlde dat het een lieve lust was, samen met bellen blazen.
3B3F2633-E535-4A96-A18A-6BF9D94D2F6E
En na het flesje heeft ze een dutje gedaan op de trampoline, lekker in een flanellen quilt gewikkeld, ik had er niet aan gedacht het bedje neer te zetten, maar zo kon het nog wel.
28772993-CA75-44CF-9556-FE75FC3835B7
Na het eten (en uiteraard werd Sophie toen wakker en schoof gezellig aan, ik had, toen Yvonne opstond om haar te halen, mijn eten snel in kleine stukjes gesneden, zodat ik ze lekker vast kon houden) bracht ik Evelien naar het station, over een paar dagen zien we ze weer 🥰 en bij thuiskomst lag Sophie alweer heerlijk te slapen
86CE6365-10D8-4AEB-A863-156746920A6B
Toen ook zij naar huis gingen, en de poezen met hun lekkere hapjes onder de pootjes klemmend zich in de garage hadden terug getrokken, zaten wij lekker lui in onze stoelen met een kopje koffie bij te komen van een paar hele heftige dagen. Even bijtanken voor de volgende ronde.

17 gedachten over “Bittere pil

 1. AnitaA

  Shirley en echtgenoot,
  Wat een vervelend nieuws hebben jullie gekregen. Ik wens jullie veel succes met de komende behandeling. Ik leef met jullie mee.
  Groet AnitaA

 2. Marloes

  Heel veel sterkte ❤️ voor jullie volgende ronde, wat een behoorlijke tegenvaller dit.

 3. dijane

  Ja erg vervelend nieuws- en dan maar wachten om te zien hoe het verder moet. Maar ook fijn even lekker genieten van kleinkindje die helemaal geen begrip heeft van de moeilijke wereld- en die ontschuldigheid van haar geeft weer moed ook. Big hug voor jou en family Shirley.

 4. Ingrid

  Ohhh daar hoop jeniet op… jakkes, dat wordt de knoppen omzetten en je weer in behandeling storten.
  Grijp de leuke dingen vast en geniet van kleine Sophie..wat n dotje en wat ligt ze heerlijk bij jouw lief…
  Ik denk aan jullie!!!

 5. Marte

  Sterkte en succes met al wat nog komen gaat, gelukkig hebben jullie Sophietje om jullie gedachten te verzetten.

 6. Truus

  Ook dit gaan jullie overwinnen en het komt goed.
  Dikke knuffel, kracht en sterkte voor jullie allemaal. 💞
  Truus uit Drenthe

 7. Hannie

  Dit zijn weer spannende dagen, ik denk er veel aan.
  Gelukkig geeft kleine Sophie jullie een beetje afleiding.
  Sterkte

 8. Renske

  Dat is een behoorlijke tegenvaller voor jullie. Heel veel sterkte toegewenst en ik duim voor jullie dat het ook deze keer weer gaat lukken.

 9. Ines

  Wat erg Shirley, weer naar het ziekenhuis voor allerlei onderzoeken, ik weet wat jullie doormaken, je wordt er niet vrolijk van, gelukkig hebben jullie wat afleiding van jullie prachtige kleindochter, sterkte voor jullie beide en ik zet weer een kaarsje aan.
  Dikke knuffel🥰

 10. Willy

  Zeker een bittere pil die jullie weer te verwerken krijgen. Je voelt je zo machteloos.Het is zo mooi te lezen dat jullie als een hechte familie hiermee omgaan. Positieve gedachten komen jullie kant uit.

 11. Essie

  Lieve familie, heel veel sterkte klinkt zo eenvoudig en ik zou zoveel meer willen zeggen maar het is oprecht vanuit het hart gezegd.
  Essie

 12. Rita

  Ik lees net over de grote schrik van de afgelopen dagen. Wat een tegenvaller. Heel veel sterkte en kracht toegewenst. Rita

Reacties zijn gesloten.