Bijkomen

Bijkomen, niet aankomen, maar ook niet afblijven, ojee, de frisse buitenlucht is naar mijn hoofd gestegen vrees ik. Het weekend was er eentje van bijkomen, heb bijna 2 boeken van Kathy Reichs gelezen op mijn roze Kobo-ereader, (handig, ik kan oa via ECI én libris  boeken hiervoor kopen)
IMG_9089-kopie
spannende verhalen over Bones (je weet wel van de serie). Tuurlijk heb ik er over gedroomd, dat ik opgesloten zat in een enge ruimte met skeletten, en ook met ratten die een vreselijk naar geluid maakten. Bij het wakker worden zat ik helemaal bezweet klem gedraaid in de quilt, ik kon geen kant op met mijn armen, beetje paniekerig worstelde ik me los, en het enge geluid kwam van mijn lief die aan het snurken en knarsetanden was, die na een zachte duw op zijn andere zij rolde, waardoor het geluid de andere kant op ging, zodat ik weer kon slapen.

Vanmiddag was het nog droog, damn, ik hoopte op regen, zodat ik een excuus had om lekker verder te kunnen lezen, maar helaas; en dus gaf ik mezelf een schop onder de kont
Photobucket
en toog met vest en tuinschoenen aan naar buiten. Buxusheggetjes snoeien, ongeveer 30 meter aan heg, schat ik zo, toen gras maaien, wat in de perken gesnoeid en gewied, en daarna met de bladblazer de bestrating schoon geblazen en de hoop bladzooi opgeruimd. Oboy, wat was ik rijp voor een kopje koffie en een goed boek 🙂 met een schaaltje kruidnoten erbij om mezelf te trakteren.

Even kijken naar mijn eBaywinkeltje hoe het gaat met de handel, en ja, dan komt van het een het ander, en zit ik zo weer een uur of 2 achter de pc. Maar wel leuk en leerzaam, want kijk eens wat ik hier heb gevonden, een hele leuke en snelle manier om met jellyrolls aan de slag te gaan.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=L5Ixvjje310]
Maar ik ga het niet doen, nog een bladzijde of 100 en dan is het boek weer uit, en dan ga ik weer wapperen met de handjes. Hmm, ik wil de rood-witte huizenquilt door gaan quilten, met rood garen, met Baptist Fan motief, welke ik ook hiervoor gebruikte.
Photobucket Photobucket
Ik moet er alleen even moed voor happen, en dan ben ik vast niet meer te houden, het is hollen of stilstaan met mij, ben een beetje ’n gek mens. Maar dat wisten jullie vast al.

0 gedachten over “Bijkomen

  1. tertia

    Wat een leuk idee van die Jellyrol…..a.s. zaterdag ga ik een workshop doen in Almen en dan maak ik ook van een Jellyrol een quilt, ziet er ietsjes anders uit. Resultaat zie je vast wel voorbij komen via FB en mn blog 😉

    Groetjes
    Tertia