En dat is vier

Photobucket
het pimpanpoentje is klaar, daar had ik me een beetje in verslikt, wat een werk, al die rondjes die ook nog eens dubbel gestikt moesten worden, pfff. Op deze website wil ik op zoek gaan naar wat leukere spreuken,  ze moeten natuurlijk wel kort en bondig zijn. En hebben jullie LIB makers ook al hier gekeken, vast wel, handige tips, ook met een ‘quilt as you go’ tutorial. Ik heb nog geen idee hoe ik deze LIB blokken ga verwerken, weet niet eens of ik ze wel alle 34 ga maken. Wat weet ik wel? Dat ik er heel veel plezier in heb om ze te maken, een lekker werkje voor bij de tv, als ik naar het nieuws luister, of zulks.

hebben jullie in mijn rechter kolom de rode knop al ontdekt? Oeh, druk er maar gerust op hoor, als het goed is kom je in mijn Ebay-winkeltje. haha, Zipjezopje gaat een handeltje beginnen? Nou, niet echt hoor, gewoon verkopen wat weg kan, zoals nu de patronen van de katten waar mijn moeder mee bezig is;
Photobucket
ze heeft ze bijna af, en door de patronen te verkopen, krijgt ze weer ruimte in haar kast. Er komen binnenkort nog andere items in mijn winkeltje om te verkopen, ik moet er nog een beetje inkomen hoe alles werkt. En dan wil ik de zelfgeverfde stoffen van mijn moeder ook er in zetten, wat niet eenvoudig is, omdat de kleuren niet goed op de foto te krijgen zijn. En kijken wat het beste is, per FQ, of per serie FQ’s, of juist een serie F8’s,of 10 cm breed en stofbreedte lang? Of een jellyroll formaat? Jemig, zoveel opties, what to do?

Suzanne kwam daarnet een beetje paniekerig mijn kamer binnen stormen, of ik die vogel in nood ook had gehoord, en of ik niet moest gaan helpen.  Ja, ik had die vogel ook gehoord, niet echt in nood, en liet haar dit geluid horen, in het begin, het langer gerekte:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=AgvKEnVLrLQ]
“Ja, dat was het, ooh is dat óók een bosuil”, ze kon lachen om haar schrik, weer wat geleerd. Ik zit zo het hele bandje af te luisteren,en herken toch meerdere geluiden, en weet van mijn voormalige fitnessgoeroe dat er ook een kerkuil in de buurt zit, best wel spannend met zo’n bos in de buurt. Minder leuk maar vast wel spannend was het 2 nachten geleden, toen er een helikopter met zoeklicht bijna 2 uur in de buurt cirkelde boven een woonwagenkampje; ik kan me niet voorstellen dat ze aan het bijlichten waren omdat iemand zijn kat kwijt was, maar kon in de krant ook niet zien wat ze wel zochten.

0 gedachten over “En dat is vier

  1. Heleen

    Leuk de LB rondjes! Oeps die liggen hier ook nog. Al bijna 30 denk ik. Maar hij ligt in de hoek gesmeten. Misschien eerdaags eens kijken. Wat leuk zo’n ebay winkeltje. Dat leek mij ook wel wat. Maar eens even kijken hoe of dat werkt. Fijne zondag!

  2. Chris

    Ik vind die borduurtjes wel heel erg leuk hoor.
    Wat een goed idee van die ‘rode knop’! Je raakt vast wel wat kwijt.